Dom transformisan u projekat vredan milion dolara

by | 30 oktobra, 2013
Projekat vredan milion dolara

Ako ste u braku sa arhitektom, najbolje je da dva puta razmislite pre nego što donesete odluku šta ćete uraditi sa svojim domom. Činjenica je da arhitekte imaju stalnu potrebu za kreativnim izražavanjem čiji rezultat, na primer, može biti fascinantan, nekoliko miliona vredan rezidencijalni objekat, koji je nastao transformacijom sopstvenog životnog prostora.

Drveni sto Pokretni prozori

Upravo je to uradio Anđelo Morasko u nastojanju da uveća vrednost svog doma. Rezidencija Južni Klarkson nalazi se u Denveru, SAD, i osmišljena je kao eko-frendli projekat, sa ciljem da prirodni izvori budu zaštićeni koliko god je to moguće.

Neutralni tonovi Kompaktna kuća

Nakon što je objekat završen, Morako je odlučio da ga proda za milion dolara. Ovaj dragulj, smešten u mirnom kraju Denvera, izgleda kao stilski kompaktna kuća sa velikim pravougaonim prozorima.

Eksterijer je sagrađen od drveta i odaje utisak modernog projekta sa šarmantnim primesama rustičnog.

Uglačani podovi Beli tonovi

U ovoj prostranoj kući uglačanih podova, kuhinja i dnevna soba spojene su u jednu oblast, a primetno je odsustvo pretrpanosti prostora.

Budući da je cilj projekta zaštita okoline, u njemu nema suvišnih blještavih detalja čija je svrha isključivo dekorativne prirode. Nameštaj suptilnih bež i svetlih tonova, i drvo kao ekološki materijal koji je obilno korišćen, ističu prirodnu lepotu ovog projekta.

Savremena kuhinja Prostrano kupatilo

Za one koji vole druženja do kasno u noć, tu je takođe mala terasa.

Dakle, ako ste u potrazi za ljupkom i udobnom kompaktnom kućom, znajte da Južni Klarkson još nema vlasnika.

Izvor: freshome.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.