Futurističko potkrovlje od stakla i metala na vrhu art deco zgrade
15.11.2014 Arhitektura

Futurističko potkrovlje u staklu i metalu

Metalna i staklena futuristička potkrovlja daju moderan notu art deco građevinama.Ova fantastična art deco kuća nalazi se na Bondi plaži u Australiji. Potkrovlje od stakla i metala izgleda futuristički i veoma se dobro slaže sa art deco stilom u kojem je sagrađena osnovna građevina.

Kuću su osmislili dizajneri i arhitekte iz kompanije MPR Design Group, koji su sjajno uklopili futuristički stil potkrovlja sa art decoom glavne zgrade. Celokupnom utisku čarolije doprinosi i predivan pogled na gradsku panoramu.

Enterijer ovog potkrovlja je veoma otvoren i ima lep tok

Otvorena terasa osmišljena je minimalistički i ne remeti pogled na božanstvenu Bondi plažu. Ako vam ova kuća sama po sebi nije dovoljno fantastična, tu su takođe božanstveni pogled na plažu i gradske krovove.

Terasa na krovu

Na donjoj fotografiji prikazana je kuhinja u kojoj su dobro uklopljeni ogromno mermerno radno ostrvo i topao sjaj parketa od tvrdog drveta.

Pogled na kuhinju

Pogled na susednu zgradu iz ugla dnevne sobe zaista je očaravajući. Jedna od glavnih odlika ovog potkrovlja jesu elegantne spiralne stepenice koje vode do ulaza u dnevnu sobu.

Deo velike dnevne sobe Spiralne stepenice na ulazu u dnevnu sobu

Na sledećoj fotografiji prikazano je celo potkrovlje u makroplanu. Minimalistički raspored odlično funkcioniše sa staklenom i metalnom strukturom. Dizajneri su sjajno odabrali nameštaj koji se odlično uklapa u ovo prostrano potkrovlje.

Pogled na celo potkrovlje

Izvor: allhousedesign.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije