Armani hotel u Dubaiju
02.10.2013 Arhitektura

Hotel Armani u Dubaiju – luksuzni kutak jedinstvenog dizajna

Hotel Armani nalazi se na 11. spratu nebodera Burdž Kalifa u Dubaiju, Ujedinjeni Arapski Emirati, i to je najviša zgrada na svetu, u kojoj je smešteno nekoliko luksuznih prostora poput ovog impresivnog hotela.

Vidikovac sa vrha hotela Predvorje hotela

Nije u pitanju samo još jedan neobičan hotel iz poznatog lanca čuvenog modnog maga Đorđa Armanija, već je on zaista drugačiji od svega što ste do sada videli. Moderan, sofisticiran i elegantan, idealna je opcija za sve one koji nisu ljubitelji klišea.

Kao jedan od najmodernijih hotela na svetu, Armani Dubai impresionira elegantnim enterijerom i paletom boja osmišljenom da u gostima probudi osećaj raskoši.

Luksuzni apartman Apartman

Dizajn samog hotela je minimalistički i šik, a sobe uzdržane elegancije, oblih linija, ukrašene su japanskim tatami prostirkama i luksuznim tkaninama.

Pogled iz apartmana Armani apartman

Hotel Armani Dubai nudi raznovrsnu hranu u svakom od svojih sedam restorana. Armani Hashi služi jela japanske kuhinje na moderan način, a u čuvenom salonu Armani Privé nastupaju domaći i gostujući DJ-evi.

Pored toga, možete se opustiti u velikom spa centru Armani, koji nudi tretmane prema vašim potrebama i pakete tretmana u termalnim kupatilima.

Armani posteljina Kupatilo u apartmanu

Armani Galleria, gde se prodaju modni dodaci, cveće i italijanske poslastice, pruža vam mogućnost uživanja u kupovini visoke mode.

Hotel ima direktan pogled na Fontanu Dubaija i omogućava pristup vidikovcu u Burdž Kalifi. Međunarodni aerodrom Dubai nalazi se na 20 minuta vožnje od hotela.

Bar u Armani hotelu Restoran

Armani Dubai definitivno nudi divnu i relaksirajuću atmosferu sa svim pogodnostima luksuznog odmora.

Izvor: homedit.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije