Nova generacija lampi: TABLED – Ručno pravljene LED stone lampe

by | October 16, 2018

Pre godinu dana je zasijala jedna sijalica. Kada se ugasila, ostala je da svetli ideja, koja se,
uz ideje, trud i rad, pretvorila u nešto što sada vama želimo predstaviti.

Mogli bismo vam svašta ispričati o našim lampama, ali nema razloga jer nema nekog posebnog istorijata niti godina tradicije za nama i zato:

Priča je sasvim jednostavna. Tabled je naša rešenost da svojim originalnim idejama i ručnim radom napravimo jedinstvene LED stone lampe od betona i drveta. Za sada su svetlost ugledala četiri modela, od kojih se tri, na različite načine, mogu međusobno kombinovati.

Koliko će ih još biti? Ne znamo ni mi, jer priča tek počinje. Deo priče je i originalna, jednostavna i bezbedna ambalaža koju smo osmislili za naše lampe.

Ove lampe bi mogle postati deo vašeg životnog ili radnog prostora. Poklonite ih sebi ili nekome kome želite da unesete svetlost u život.

Svaki model lampe će imati mogućnost da se okreće za 360 stepeni po vertikali (telo lampe) i oko 300 stepeni po horizontali (gornji deo lampe) tako da svetlost možete preusmeravati kako god želite.

MODEL EDA

Model Eda

Model Eda je naša najmanja ali i najdraža lampa. Nema drveno telo već je sijalica direktno povezana sa betonskim postoljem i ono što je čini interesantnijom od drugih lampi jeste unikatni strujni kabel koji je u obliku i tekturi kanapa. Eda je idealan model da obogatite vašu policu ili komodu.

Učinite Vaš prostor inspirativnim!

Vaš Tabled