19.06.2019 Inspiracija dana

Lagodnost Toskane u Vašem domu

Kažu da svi putevi vode u Rim, ali svi koji krenu put Rima uvek svrate i u Toskanu. Vinogradi okupani toplim suncem i udobnost života su glavne čari zemlje umetnosti, istorije i vina.

Ali ako uživate u čarima Toskane, ne morate da se selite kako biste živeli po italijanskom standardu. Forma Ideale je omogućila da u svoj dom uselite duh Italije.

Vođeni italijanskom gracioznošću i mediteranskim senzibilitetom dizajneri Forma Ideale stvorili su novu kolekciju različitih komada nameštaja TOSCANA za sve one koji žele toplinu italijanskog sunca u svome domu.

Elementi kolekcije TOSCANA, oplemenjeni dekorom zlatnog hrasta i mat crne, sa naglašenim minimalističkim dizajnom, daće Vašem domu pečat elegancije i savremenosti, uz trunku rustičnosti koju hrast unosi u svaki dom.

Sistem elemenata TOSCANA, koji se sastoji od pet elemenata – TV police Toscana TV 155, zidne polica Toscana ZP, vitrine Toscana 2K VS1 195 i Toscana 2K VS1 125 i komode, nudi kompletna rešenja za uređenje različitih tipova enterijera koji će Vašem domu doneti udobrnost, praktičnost, i jedinstven stilski izraz i udahnuti udahnuti posebnu draž u sve one male rituale koji zapravo čine da svoj dom osećamo kao mesto iz snova!

još iz kategorije

Hobi kutak

01.06.2020 Enterijer

Bez obzira na posao kojim se bavite i količinu slobodnog vremena, verovatno imate neki hobi koji vas ispunjava. Neko voli čitanje, neko r...

pročitaj još