22.11.2018 Inspiracija dana

Oplemenite životni prostor!

Preduzeće STEFAN iz Arilja bavi se tekstilnom proizvodnjom od 1988. godine kada je osnovano kao tekstilna radionica. Dugogodišnjim predanim radom i stalnim ulaganjem u razvoj stvoreno je prepoznatljivo ime u oblasti kućnog tekstila.

Danas STEFAN u ponudi ima oko 400 proizvoda kućnog tekstila i plasira robu i u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Najpoznatiji je po svojoj linija jastuka COMODO koja se na tržištu izdvaja po kvalitetu i pristupačnoj ceni. Različiti materijali od kojih su pravljeni i različiti proizvodni procesi daju kupcima širok izbor kvaliteta i karakteristika, pa svako može u COMODO jastucima pronaći idealan proizvod za zdrav i kvalitetan san.

Posteljine od različitih, kvalitetnih pamučnih materijala, satenskog tkanja, koji mu daje posebnu finoću i ekskluzivnost, prijatnog originalnog dizajna zaštitni su znak ove firme, i kupci im se uvek vraćaju zbog potvrđrenih visokih standarda kvaliteta. Štepani prekrivači i jorgani različitih kombinacija materijala i različitih debljina najviše su zastupljeni u prodaji zbog privlačnog dizajna i velike praktičnosti. Natur medic termo, program potpuno prirodnih, jedinstvenih i prilagodljivih proizvoda od vune koji Vas vode korak više ka zdravom životu.

I ubuduće ćemo bazirati svoj razvoj i uspeh na proizvodima visokog kvaliteta po povoljnim cenama. Ulažući u nove procese, materijale i dizajn , cilj nam je da oplemenimo životni prostor naših kupaca i opravdamo poverenje u kvalitet naših proizvoda iza kog stojimo imenom
još iz kategorije

Hobi kutak

01.06.2020 Enterijer

Bez obzira na posao kojim se bavite i količinu slobodnog vremena, verovatno imate neki hobi koji vas ispunjava. Neko voli čitanje, neko r...

pročitaj još