06.09.2017 Inspiracija dana

Romantični akcenat: Dekoracija prostora uz pomoć kaveza za ptice

Ima nešto posebno u dekorisanju prostora kavezima za ptice – oni prostoru daju neformalnu boemsku atmosferu, pomalo viktorijanski osećaj glamura. Pomoću njih možete dekorisati neki kutak u domu, na terasi ili bašti.

Ako imate stari kavez, možete ga ofarbati u boji po želji, ili ga ostaviti takvog kakav jeste. Da li ćete iskoristiti jedan ili više kaveza, istih ili različitih veličina, potpuno je svejedno. I prazni kavezi ulepšaće vaš enterijer.

Guliver/Thinkstock

Starinski kavez za ptice može da vam posluži kao svećnjak koji dodatno možete da ukrasite raznobojnim trakama, perlicama, kamenčićima. Kad padne mrak, prepustite se uživanju u čarobnoj romantičnoj atmosferi.

Ukoliko do sada niste imali iskustva sa biljkama ili vam se čini da ne biste imali dovoljno vremena za njihovu negu, jednostavno odaberite kavez, uzmite sunđer za cveće, isecite ga na dimenzije tako da bude jedva primetan, pa u njega zabodite najlepše veštačke cvetove koje nađete. Danas postoji veliki izbor veštačkog cveća, koje se gotovo ne razlikuje od prirodnog.

Guliver/Thinkstock

Uz minimalne korekcije, veliki starinski kavez za ptice može da ima i funkciju ormarića sa otvorenim policama u koji možete smestiti razne dekorativne sitnice, fotografije, uspomene s putovanja…

 
 

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Hobi kutak

01.06.2020 Enterijer

Bez obzira na posao kojim se bavite i količinu slobodnog vremena, verovatno imate neki hobi koji vas ispunjava. Neko voli čitanje, neko r...

pročitaj još