Kuća od prirodnih materijala u Njujorku

by | 23 septembra, 2013
Kuća u državi Njujork

Bates Masi Architects dizajnirali su kuću Robins Way u Amangansetu, država Njujork. Vlasnici te kuće zatražili su kompletno renoviranje i nadogradnju motažne kuće iz šezdesetih godina, kako bi napravili vikendicu za odmor od urbanog grada.

Vlasnici kuće su sakupili slike objekata i konvencionalnih materijala, koji se koriste na nove i zanimljive načine, kao inspiraciju za dizajn.

Trpezarija od drveta Dnevni boravak sa belom sofom

Traženo je jedinstveno dizajnersko rešenje koje bi moglo da spoji stari deo kuće sa novim. Ono bi rešilo akustiku, osvetljenje, opremu za koordinaciju i estetiku dekora.

Kuća je opustošena do srži i svedena na kostur okvira, dozvoljavajući mogućnost da se upotrebe grede koje su ostale. Između postojećih tavanskih nosača, prirodni kanap je utkan kroz digitalno fabrikovane okvire.

Moderna kuhinja sa šankom Neobičan luster u dnevnom boravku

Kako bi se integrisao sa dekorom, konopac je bio korišten kao strukturalna podrška za nekoliko stavki kao što je veliko uramljeno ogledalo u glavnom kupatilu i luster u trpezariji.

Drveno kupatilo Moderno kupatilo u kući

Velika klizna vrata su povezana istim užetom kako bi se obezbedila privatnost od komšija i dobila zaštita od sunca u različitim delovima dana.

Spoljašnji izgled kuće Fantastična kuća

Novoizgrađeni unutrašnji zidovi i unutrašnji kuhinjski elementi su od recikliranog drveta. Iza staklenog zida, isto reciklirano drvo postavljeno je u tuš kabini i stvara osećaj tuširanja napolju.

Odličan način da pobegnete od urbanog gradskog života.

Izvor: contemporist.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.