Boemski vintidž dom pevačice Florens
29.03.2014 Kuće poznatih

Boemski vintidž dom pevačice Florens

Muzičarka Florens Velš iz avangardnog britanskog sastava Florens i mašinerija (Florence and the Machine) peva divnu, neobičnu muziku. S obzirom na muziku i ne čudi neobičan, pomalo otkačen, retro stil u kojem je dekorisana njena mala kuća u južnom Londonu.

Florensin stil je besprekoran, a mala kuća je napunjena do vrha vintidž detaljima i porodičnim blagom, sa živim bojama i smelim dezenima na sve strane.

Boemski vintidž dom pevačice Florens slika2

Kuhinja je u pomalo rustičnom, engleskom stilu, sa fanki panelima i vintidž elementima i detaljima, što se svakako ne može očekivati u kuhinji jedne rok zvezde.

Boemski vintidž dom pevačice Florens slika3

Spavaća soba je mešavina seoskog i neobičnog stila, sa tapiserijom na zidu, vintidž slikama i lampama sa postoljem u obliku ananasa.

Boemski vintidž dom pevačice Florens slika4

Dnevna soba je potpuno u boemskom stilu dok je kupatilo u isto vreme rustično i glamurozno, sa paravanom od tapiserije i pozlaćenom stolicom. Čak i kozmetička sredstva odaju utisak dekadencije, smeštena u vintidž staklene bočice i teglice.

Boemski vintidž dom pevačice Florens slika5

Cveće na polici za knjige kao da je upravo ubrano, a sama polica sadrži naslove poznatih pisaca kao što je Ficdžerald.

Boemski vintidž dom pevačice Florens slika6

Garderoba podseća na vintidž prodavnicu odeće. Prepuna zanimljivih, vintidž detalja, ova kuća odaje utisak boemskog, umetničkog doma.

Izvor: blog.needsupply.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije