Kuća Majli Sajrus
10.04.2014 Kuće poznatih

Kuća skandalozne Majli Sajrus

Majli Sajrus je sebi obezbedila mesto za lude žurke. Nedavno je kupila modernu kuću sa polovine XX veka na ušuškanom imanju u Studio Sitiju u Kaliforniji. Kuću je platila $3.9 miliona.

Zanimljiv podatak je i da je kuća samo na nekoliko koraka od studija Volta Diznija odakle je Majli i započela svoju karijeru. Kuća ima 5172 m2 i može se pohvaliti sa 5 spavaćih soba i 6 kupatila, potpuno obezbeđenih najsavremenijim bezbedonosnim sistemima.

Kuća Majli Sajrus slika2 Kuća Majli Sajrus slika3

Bašta imanja je impresivna, sa predivnim pejzažnim uređenjem. Svaki deo prostora je privatan i istovremeno pruža predivne poglede na okolinu. Postoji i posebna jedinica za goste koja se nalazi na drugoj strani garaže sa smeštajnim kapacitetom za dva automobila.

Kuća Majli Sajrus slika4 Kuća Majli Sajrus slika5

U centru doma je ogromna dnevna soba sa podovima od punog drveta koja preko ogromnih prozora pruža pogled na predivnu baštu. U bašti se, naravno, nalazi bazen i moderni paviljon sa prostorom za roštilj.

Kuća Majli Sajrus slika6 Kuća Majli Sajrus slika7

Prostor kao da vapi za žurkama i provodom na otvorenom. Kuća je savršen primer kako se arhitektura stila ranijih godina može lepo uklopiti sa novim, modernim elementima i nameštajem.

Izvor: casasugar.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije