Losandjeleski dom Estona Kucera slika
06.02.2014 Kuće poznatih

Losanđeleski dom Eštona Kučera kao stvoren za zabavu

Ešton Kučer je 2004. godine kupio ovaj dom za ravih $1 milion, da bi ga zatim renovirao, proširio i od njega napravio moderan prostor savršen za zabavu. Ubrzo nakon što se oženio sa Demi Mur, Ešton je ovu vilu prodao za čitavih $2.36 miliona.

 Zavirite kako je ona izgledala!

Kuća je sagrađena 1954. godine i prvobitno je imala 610 m2, da bi posle renoviranja i proširenja imala 1000 m2. Kuća ima 4 spavaće sobe i 4 kupatila.

Losandjeleski dom Estona Kucera slika2

Prostor je organizovan kao prostor otvorenog plana, sa prelepim drvenim materijalima. Bogati drveni podovi i elementi od mahagonija, brazilske trešnje i trešnjinog drveta čine prostor toplim i elegantnim.

Losandjeleski dom Estona Kucera slika3

Deo novca od prodaje kuće otišao je u humanitarne svrhe, za borbu protiv seksualnog ropstva dece. Ešton je takođe prodavao karte za ture kroz kuću i novac donirao, kao i novac od prodaje nameštaja.

Losandjeleski dom Estona Kucera slika4

Kroz celu kuću mogu se primetiti specijalno napravljeni elementi, od kojih je jedan toranj za vino u koji se može smestiti 210 boca. Uz toranj se nalazi i specijalni uređaj koji kontroliše i održava temperaturu vina.

Losandjeleski dom Estona Kucera slika5

Prostor je moderno namešten i sadrži luksuzne sadržaje kao što je kućni bioskop.
Stil u enterijeru je moderan, sa puno prozora koji stvaraju utisak otvorenosti i prozračnosti omogućujući svim prostorijama da imaju prirodno osvetljenje i dišu.

Losandjeleski dom Estona Kucera slika6 Losandjeleski dom Estona Kucera slika7

Izvor: frontdoor.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije