Milionska vila Bena Stilera u španskom stilu

by | March 1, 2014
Dom Ben Stilera

Možda je smešan i pomalo neozbiljan u svojim filmovima, ali kad su u pitanju nekretnine komičar Ben Stiler ima besprekoran ukus. Ovome u prilog govori i njegovo imanje u Los Anđelesu koje je procenjeno na vrednost od 12 miliona dolara.

Godine 1999. Ben Stiler i njegova supruga Kristin Tejlor kupili su posed i spojili još dva susedna poseda. Ovo imanje su zapravo dva odvojena doma povezani prostorom sa bazenom i zavodljivim pejzažnim uređenjem.

Dom Ben Stilera slika2

Na imanju se nalazi i jednosobna gostinska kuća. Glavna kuća je luksuzna vila španskom stilu sa 10 spavaćih soba i 11 kupatila i impresivnim eksterijerom.

Dom Ben Stilera slika3 Dom Ben Stilera slika4

Prostori salon u andaluzijskom stilu krase metalne lanterne i nameštaj u tamnoj boji.
Prelepi bazen ugnezdio se među tropsko rastinje, banane i palmino drveće. Autentičnost se ogleda u andaluzijskim crepovima korišćenim za pokrivanje krova i beloj fasadi.

Dom Ben Stilera slika5

Eksterijer, beli zidovi kao i elementi od rustične terakote i opeke su na više mesta prekriveni puzavicama i rastinjem. Spoljašnji prostor je tretiran poput unutrašnjeg, njime dominira opuštena atmosfera a pored bazena se nalaze sofa i jednostavan nameštaj.

Dom Ben Stilera slika6 Dom Ben Stilera slika7

Među bogatom vegetacijom nalazi se više prostora za sedenje, prave dnevne sobe na otvorenom. Imanje takođe poseduje i kutke u kojima se deca mogu igrati. Sa bogatom vegetacijom i u odmerenom, relaksirajućem stilu, ovo imanje odaje utisak Mediterana i umeća uživanja u životu.

Izvor: topcelebrityhomes.com