Nekadašnji dom Šeron Stoun na Beverli Hilsu

by | 20 maja, 2014
Nekadašnji dom Šeron Stoun

Postavljena na 5 prostranih hektara, zavučena i ušuškana vila u mediteranskom stilu poznate glumice Šeron Stoun nalazi se na svega 3 kilometra od uzbudljivog Bulevara sumaraka u Holivudu. Zavirite u ovaj dramatični dom!

Ovu velelepnu vilu Šeron Stoun je pokušavala da proda od 2006. godine, svega 4 meseca pošto ju je kupila za $11 miliona. Danas se ono prodaje za $9 miliona.

Nekadašnji dom Šeron Stoun slika2

Rezidencija je opasana zidovima i kapijom na ulazu što garantuje potpunu privatnost i mir od paparaca i sličnih nasrtljivaca. Od luksuznih sadržaja, na imanju se nalazi ogromno, veoma pažljivo uređeno dvorište, prostor za veliki vozni park kao i pokriven parking za 14 automobila. Bazen se, naravno, podrazumeva.

Nekadašnji dom Šeron Stoun slika3

Vila ima 5 spavaćih soba i 6 kupatila. Kao dodatak postoji i gostinjska kuća sa dve dodatne spavaće sobe, teretanom i prostorom za gledanje TV-a i slušanje muzike.

Nekadašnji dom Šeron Stoun slika4

Eksterijer se odlikuje dramatičnim osvetljenjem, raskošnim zelenilom i veoma pažljivo isprojektovanim i izvedenim pejzažnim uređenjem.

Nekadašnji dom Šeron Stoun slika5

Enterijeri su izuzetno luksuzni ali i ozbiljni, sa dominantnim drvetom koje se može naći na zidovima i tavanicama. Svi elementi su izuzetno skupoceni i pomalo formalni, što na neki način kontrastira bašti koja je uređena u veoma ležernom stilu.

Izvor: frontdoor.com
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.