Kiefer Sutherland 1
25.09.2014 Kuće poznatih

Njujorška kuća glumca Kiefer Sutherland-a

Ovaj neverovatni dom je na tržištu i prodaje se za $22 miliona. Nalazi se u prestižnom njujorkškom delu grada Greenwich Village u kojem su i druge zvezde poput Itana Houka imale kuće.

Kiefer Sutherland 2

Kiefer Sutherland

Enterijer je u neutralnim, prirodnim tonovima. Takođe, dominiraju prirodni materijali – pod od punog drveta i zidovi od vidljive opeke.

Kiefer Sutherland 3

Kiefer Sutherland

Mnoge prostore krase kamini koji unoste domaćinsku atmosferu i toplinu u sobe.

Kiefer Sutherland je inače ovaj dom kupio 2008. godine za $8.2 miliona. Zatim je unajmio dizajnera Steven Gambrel-a da bi ga potpuno renovirao. U renoviranje je uložio dodatnih $17.5 miliona. Danas se dom prodaje za $22 miliona.

Kiefer Sutherland 4

Kiefer Sutherland

Kuća ima 1440 m2, 5 spavaćih soba i 6 kupatila. Prostire se na 6 etaža koje su sve međusobno povezane stepeništem ali i – liftom. Cela ova kuća izgrađena je 1838. godine i tada je bila zgrada sa 6 stanova – svaki stan na jednom spratu.

Kiefer Sutherland 5

Kiefer Sutherland

Kuća je opremljena elektronskim sistemima za kontrolu i upravljanje koji povezuju sve instalacije sa internetom i kontrolom klime. 

Kiefer Sutherland 6

Kiefer Sutherland

U enterijeru dominira klasika i prirodni materijali kao što je mermer i drvo. Ono što kuću izdvaja je luksuzna i prijatna krovna terasa koja je opremljena nameštajem i – tušom na otvorenom.

Izvor: frontdoor.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije