Silvester Stalone prodaje svoj kalifornijski dom

by | May 17, 2014
Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom

Ovaj velelepna vila u španskom stilu nalazi se u mestu La Quinta i pruža uživanje u bazenu, više dnevnih soba na otvorenom, kuhinju na otvorenom i – prelep pogled na okolne planine.

Vila ima 4 spavaće sobe i 5 kupatila i procenjena je na $4.5 miliona. Lokacija na kojoj se nalazi je ekskluzivna – u okviru je Madison Club-a, zatvorene golferske zajednice popularne među bogatim penzionerima.

Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom slika2

Prostorom dominiraju španski uticaji: lučni dovratnici, tavanice sa izraženim vidljivim gredama i kamini od prirodnog kamena. Sve ovo čini da vila odiše mediternaskom atmosferom. S druge strane, prostrane dvorišne površine i trpezarije na otvorenom se savršeno uklapaju u okruženje i maksimalno koriste njegove pogodnosti.

Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom slika3

Enterijeri su klasični i u njima dominira drvo, kao i materijali kao što je mermer i prirodni kamen. Sve odiše luksuzom i skupocenošću.

Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom slika4

Prirodni tonovi drveta i nijanse krem, bež i bele boje su dominantne u enterijeru, ali i eksterijeru, i celom prostoru daju notu mirnoće ali i elegancije.

Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom slika5 Silvester Satlone prodaje svoj kalifornijski dom slika6

Kako se vama dopada dom zvezde filmova kao što je Roki i Rambo?

Izvor: frontdoor.com