Zavirite u dom Tori Speling
22.05.2014 Kuće poznatih

Zavirite u dom Tori Speling

Tori Speling je poslednjih meseci u žiži javnosti zbog svog razvoda ali i pokušaja da da spase brak – i to kroz sopstveni rijaliti šou.

Mi vam pružamo priliku da zavirite u vilu koju su Tori i njen suprug delili dok su živeli u Encinu, u Kaliforniji. U pitanju je ogromna vila u toskanskom stilu koja je nudila luksuzne uslove za život na veoma ekskluzivnoj lokaciji.

Zavirite u dom Tori Speling  slika2

Tori je sa svojim suprugom kupila ovu vilu 2008. godine za $2.5 miliona. Vila ima oko 2050 m2 i u njoj su mogli da uživaju svi koji su pratili Torin rijaliti program „Tori and Dean: Home Sweet Hollywood“.

Zavirite u dom Tori Speling  slika3

Sam ulaz u dom je dramatičan, sa efektnim stepeništem i blještavim lusterom.
Trpezarija je formalna a atmosfera u njoj je podvučena srebrnom tavanicom i dramatičnim podovima od parketa koji se pojavljuju i u kuhinji i dalje, u prostranoj porodičnoj sobi.

Zavirite u dom Tori Speling  slika4

U porodičnoj sobi dominira kamin a veliki francuski prozori otvaraju se prema vrtu. Ovo omogućava savršen spoj enterijera i eksterijera.

Glavna spavaća soba je plava i umirujuća. Blještavi luster pruža veoma jak efekat i predstavlja najistaknutiji detalj u prostoru.

Zavirite u dom Tori Speling  slika5

U dečijim sobama dominiraju jarke boje kao što je pink i tirkizna, dok u igraonici za decu dominira bela i mnoštvo detalja u obliku igračaka.

Zavirite u dom Tori Speling  slika6

U eksterijeru se, naravno, pojavljuje bazen i mnogi prostori koji predstavljaju dnevne sobe na otvorenom.

Zavirite u dom Tori Speling  slika7

Izvor: frontdoor.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije