Moderni portal u svet užitaka – El Portal u Palm Springsu

by | October 1, 2014
Vila u Palm Springsu

Tražite način da se transportujete u univerzum relaksacije? Nemojte da tražite više, predstavljamo vam vilu El Portal, svojevrsno utočište u Palm Springsu u Kaliforniji.
El Portal je dvospratnica koja se izdiže u pustinjskom okruženju, u podnožju planine San Jacinto. 

Vila u Palm Springsu slika 2

Spoljašnjost vile je u potpunosti bela što se uklapa u pustinjsku klimu. U dvorištu se nalazi bazen čije plaventnilo kontrastira belini zidova i oslikava boju neba. Spoljašnjost je dodatno oplemenjena detaljima i nameštajem u bojama kao što su žuta i ciklama. Značajan detalj predstavlja i trava čije zelenilo kao da uokviruje veselu sliku koju dvorište ove vile pruža.

Vila u Palm Springsu slika 3Vila u Palm Springsu slika 4Vila u Palm Springsu slika 5Vila u Palm Springsu slika 6

Za relaksaciju i ukusan obrok posle dana provedenog sunčajući se i plivajući korisnicima vile na raspolaganju stoji roštilj u dvorištu, formalna trpezarija ili ležerna kuhinja. U eksterijeru kao i u enterijeru vlada ležerna atmosfera uprkos minimalističkom, modernom dizajnu i upotrebi skupocenih materijala i detalja.

Vila u Palm Springsu slika 7 Vila u Palm Springsu slika 8

U unutrašnjosti takođe dominira bela boja koja čini da se komadi nameštaja i detalji još više ističu.

Vila u Palm Springsu slika 9 Vila u Palm Springsu slika 10 Vila u Palm Springsu slika 11

Kada je nameštaj u pitanju, komadi u crvenoj i ciklama boji i raznobojni detalji doprinose toplini prostora i kućevnoj atmosferi.

Upotreba drveta na komadima nameštaja i na podovima dodaje prostoru toplinu i osećaj luksuza pošto je upotrebljeno skupoceno drvo.

Izvor: freshome.com