Monako Odeon
13.09.2014 Arhitektura

Odeon penthaus u Monaku – sinonim luksuza i skupoće

Zamislite da se kupate u sopstvenom bazenu sa ogromnim toboganom i pogledom na azurno plave vode Mediterana. 

Monako Odeon slika 2

Jedan od srećnih tajkuna će uskoro raditi upravo to, ukoliko uspe da se dokopa ovog ekskluzivnog i super-luksuznog penthausa u Monaku. Ovo zadovoljstvo košta „svega“ $360 miliona.

Neboder u kojem se nalazi ovaj penthaus će biti završen u 2014. godini. Zgrada će sadržati 70 luksuznih stanova, uključujući i ovaj penthaus koji se proteže na 5 spratova i košta vrtoglavih $360 miliona.

Monako Odeon slika 3

Svaki stanar ove zgrade imaće pristup sopstvenom vozaču i limuzini, a domar će biti na usluzi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.

U zgradi se nalazi biznis centar ali i bioskop. Prisutna je upotreba ekskluzivnih materijala kao što su mermer i granit.

Monako Odeon slika 4Monako Odeon slika 5

Penthaus se može pohvaliti prozorima od poda do plafona koji pružaju predivan pogled na more. Stanovi su u potpunosti digitalizovani i maju pristup sopstvenoj ketering službi.

U kupatilu postoje veoma napredni tehnološki uređaji koji omogućavaju ambijentalno osvetljenje i regulaciju temperature. Kupatila su u potpunosti mermerna.

Monako Odeon slika 6Monako Odeon slika 7 Monako Odeon slika 8 Monako Odeon slika 9

U zgradi se nalazi i velnes centar koji uključuje spa i tursko i rusko kupatilo. Postoji i privatna teretana kao i čitava selekcija bazena. Penthaus na vrhu, naravno, ima sopstveni bazen sa toboganom koji predstavlja posebnu pogodnost i luksuz. 

Monako Odeon slika 10

Izvor: homes.ninemsn.com.au

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije