Očaravajući hotel na Karibima idealan za romantične parove

by | May 25, 2018
Opčinjavajući hotel u Karibima

Opium Mustique je zapanjujući hotel koji se nalazi na malom privatnom ostrvu u karipskom moru. Bogata zemlja na kojoj se hotel nalazi je savršeno okruženje za ovaj veoma elegantan hotel sa luksuznim terasama i prozračnim enterijerom.

Opčinjavajući hotel u Karibima slika2

Sa jedinstvenom pozicijom na samom grebenu Opium pruža zadivljujući pogled na izlazak sunca preko atlanskog okeana i na zalazak sunca preko karipskog mora. Panorama se vidi kroz čitav objekat zbog arhitekture i dizajna koji je veoma otvoren i prozračan.

Opčinjavajući hotel u Karibima slika3

Prirodni materijali, posebni detalji, kao i orijentalni i afrički akcenti su uticali na prepoznatljivi savremeni dekor.

POGLEDAJTE I… Neverovatnu podvodnu sobu u Tanzaniji

Opčinjavajući hotel u Karibima slika4

Idealan za romantična bekstva ili za grupe parova ili porodica, Opium nudi smeštaj u glavnoj kući kao i u dve gostinjske kuće, od kojih jedna ima svoj bazen. Obedovanje je na formalnom stolu unutar kuće ili napolju na terasi pod tendama, među bogatom vegetacijom.

Opčinjavajući hotel u Karibima slika5

Možete da sedite pokraj bazena obloženog kamenjem ili da se prošetate do mnogih skrivenih sedećih mesta i uživate u mirnim momentima.

Opčinjavajući hotel u Karibima slika6

Sve sobe imaju klimu i satelitsku televizuju, kao i wi-fi konekciju i sofisticirani višeprostorni zvučni sistem koji se lako može povezati sa vašim iPodom.

Opčinjavajući hotel u Karibima slika7

Izvor: homedsgn.com

OSTATAK TEKSTA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs


Tags: