Opuštajući mlazevi hidromasažnih elemenata

by | May 18, 2014
Opuštajući mlazevi

Voda i vazduh objedinjeni u kupki punoj mehurića pomoći će vam da se opustite i odmorite od svakodnevnih napora i obaveza.

Kvalitetna hidromasažna oprema, tj. ona koja ima neophodne sertifikate, izvedena je tako da se svi delovi za dovod, razvod i odvod vode, automatski prazne nakon prestanka upotrebe čime se onemogućava razvoj mikroorganizama.

Ako su hidromasažna kada i/ili tuš-kabina ispravno i stručno ugrađene, te ako se čiste i održavaju na odgovarajući način, uz poštovanje uputstava proizvođača, mogućnosti za nakupljanja vode i razvoj štetnih organizama ne postoje.

Hidromasažne kade i tuš kabine sigurne su od strujnog udara isto koliko i sva druga kućna oprema i uređaji u kojima se istovremeno nalaze voda i delovi pod naponom. Osnovne mere sigurnosti podrazumevaju ispravnu ugradnju takve opreme (uzemljenje, primjena odgovarajućeg električnog osigurača i sl) i onemogućavanje pristupa delovima koji su pod naponom.

Hidromasažna kada od kvalitetnog, sanitarnog, troslojnog akrila. Dimenzije kade su 165x90x74 cm, i poseduje 11 hidromlaznica koje blagotvorno deluju na cirkulaciju i protok krvi u vašem telu. Ostala oprema: standardna tuš-ručica, stojeća baterija, osvetljenje, jastuče za glavu, držač peškira, vakuum pumpa, trafo.

Tuš slika 1

Hidromasažna kada, model Biva natura 170/o,  sa oblogom i postoljem. Poseduje šest hidormasažnih mlaznica, snaga pumpe je 0,7 kW, a dimenzije su 170×75 cm.

Tuš slika 2

Bazen za hidromasažu, prenosivi ili ugradni, koji može da se postavi u zatvorenom i otvorenom prostoru. Postoji nekoliko modela, različitih dimenzija i rasporeda ergonomski oblikovanih sedišta i mlaznica. Oprema: podvnodno osvetljenje za hromoterapiju, mogućnost ugradnje muzičke sprave sa podvodnim zvučnicima, sistem za filtraciju i ozonizator za održavanje čistoće vode.

Tuš slika 3

Ciprea, dimenzije 180×90 cm/120×60 cm visina, šest hidromasažnih mlaznica, naslon sa obe strane kade, originalne zakrivljene linije, predviđena za dve osobe, dno koje se ne kliže, dvostrani nasloni.

Tuš slika 4

Sigma, dizajn Pininfarina, dimenzije 96x185x113 cm, zapremina vode 230 l, dva svetla na luku iznad kade i jedno u kadi u pet boja i četiri različita ciklusa, daljinski upravljač za biranje hromoterapijskog ciklusa i regulaciju jednog od sedam mogućih intenziteta hidromasaže, radio, zvučnici, četiri klasične Jacuzzi hidromlaznice, četiri rotirajuće leđne mikromlaznice, cromodream, radio, dezinfekcija.

Tuš slika 5

Armida 180-O hidromasažna kada od akrila sa šest mlaznica, dimenzija 180x80x49 (64) cm. Proizvodi Kolpa-san, a može da se nađe u salonu kupatila Kolpa San. Mogućnost ugradnje više mlaznica.

Tuš slika 6

Alto 160 hidromasažna kada, sačinjena od akrila, dimenzija 160x100x43 (61) cm, slovenačnog proizvođača Kolpa-san. Dostupna i u varijanti sa više mlaznica.

Tuš slika 7

Hidromasažna kada slovenačkog proizvođača Kolpa-san, model Gloriana 190. Sačinjena je od akrila, a dimenzije su 190x110x50 (65) cm.

Tuš slika 8

Hidromasažna kada W-801, dimenzije 175×120 cm, kompjuterska kontrola rada hidromasaže, šest mlaznica, osam mikropodnih mlaznica, šest leđnih mlaznica, slap za punjenje kade, svetlo u kadi, gumeni jastuk, hidromasažni ručni tuš, radio-aparat, priključak za telefon, spikerfon, dogrevač vode, aluminijumska konstrukcija.

Tuš slika 9

New Centra, dimenzije 130x130x57 cm, funkcionalna hidromasažna kada u obliku obrnute školjke sa pet hidromasažnih mlaznica i tušem na izvlačenje.

Tuš slika 10

Invita jet (Jacuzzi) sa dva naslona za glavu, zapremine 260 litara. Kada se proizvodi u tri verzije (air, jet i duo), i u zavisnosti od verzije ima osam vazdušnih mlaznica, 12 vodenih mlaznica, dva naslona za glavu. Kontrolna tabla, tuš koji se izvlači, prednji i bočni panel po izboru.

Tuš slika 11

Hidromasažna kada sa saunom i parnim kupatilom (145x145x225 cm). Kompjuterski kontrolisana sauna, hidromasaža sa protokom ozona, slap za punjenje kade, kišni centralni tuš, termostatska slavina, priključak za CD, radio-aparat sa zvučnicima, telefon, ozonska dezinfekcija kabine, daljinski upravljač, alarm.

Tuš slika 12

Hidromasažna kada sa anatomskim podestom za sedenje, jednoručni mešač vode, osam mlaznica za akupunkturnu masažu leđa, podesiva ručica tuša i fiksni krovni tuš, digitalna kontrolna ploča sa radiom i zvučnicima, ventilator, vrata od kaljenog stakla ( 90x90x215 cm).

Tuš slika 13

Jeans hidromasažna tuš-kabina sa devet mlaznica, turskim kupatilom, svetlom, aromaterapijom, hromoterapijom. Ova hidromasažna kabina poseduje još i radio-prijemnik, alarm i tajmer.

Tuš slika 14

Flexa Thema 120 (75x120x227 cm), krov, sistem vodene svetlosti, telefon, elektronska komandna tabla, CD plejer, hidromasažne mlaznice od kojih se svaka pojedinačno može regulisati, test mlaznica za toplu vodu, dozer za eterična ulja, mlaznice za masažu nogu, sedište, lumbalne hidromasažne mlaznice, leđne hidromasažne mlaznice, termostatski mešač, klizna šipka za tuš, slap za masažu ramena, tuš-ruža sa regulacijom mlaza.

Tuš slika 15

Hidromasažna kada od kvalitetnog, sanitarnog, troslojnog akrila. Dimenzije kade su 162x162x60 cm. U kadi se nalazi deset aeromlaznica i četiri hidromlaznice koje blagotvorno deluju na cirkulaciju i protok krvi u vašem telu.
Ostala oprema: standardna tuš-ručica, stojeća baterija, osvetljenje, vakuum pumpa, trafo.

Tuš slika 16

Hidromasažna kabina Kit Natura, sačinjena od kaljenog stakla, sa tuš-kadom od kristalne plastike, opremljena je sa dve hidromasažne kolone (7+4 mlaznice), termostatskim baterijama, fiksnom tuš-glavom i ručnim tušem, sedištem, policama, ogledalom. Dimenzije 120x80x201 cm.

Tuš slika 17

My time tuš-kabina (proizvodi Albatros, Italija), dimenzije: širina 1,37 m, dubina 1,30 m, visina 2,30 m – tursko kupatilo, hidromasaža. Dizajnirao Fausto Boscariol.

Tuš slika 18

Hidromasažer panel mat – hrom može da se postavi u bilo koju kabinu u uglu ili na ravnoj površini zida. Ima šest mlaznica, statični tuš koji se pokreće u više pravaca, tuš-ručicu, stakleni etažer. Cena: 37.928 din./474 E. Keramička tuš-kada (u kojoj se nalazi masažer) je model Bridge, dimenzije 120×80 cm.