Kuhinja od zlata i kroko kože
26.10.2013 Arhitektura

Oro najskuplja kuhinja od zlata i kroko kože

Kuća je ogledalo nečijeg statusa, pa svaki njen ugao mora biti sofisticiran i otmen. Kako kuhinja igra važnu ulogu, pogotovo ako ste stanovnik jedne od najskupljih kuća na svetu, od nje se očekuje da bude grandiozna i savršena.

Dakle, ako želite da vaša kuhinja odiše luksuzom, dizajner Paul Maraci dizajnirao je najskuplju kuhinju na svetu. Lodonski dizajner kuhinja otkrio je svetski poznati dizajn kuhinje koji je pozanat pod nazivom Colosseo Oro kuhinja.

Colosseo Oro kuhinja

Dizajn obuhvata deset jedinica, i reč je o ograničenoj seriji koja košta neverovatnih 463.625 dolara. Pored toga što ova kuhinja izgleda luksuzno, ona u svom sastavu ima i krov, ulazna vrata i zidove.

Šta to ovu kuhinju čini najskupljom na svetu?

Njeni glavni aduti su: sjajni metalik Sub-Zero & Wolf kuhinjski aparati, venecijansko bojeno staklo sa zlatom, rasveta sa Swarovski kristalima u celoj kunihnji, upotreba listića od 24 karatnog zlata i reljefna završna obrada kože.

Zaha Hadid slavina Kroko koža

Kuhinjski elemnti i površine su završene ručnim nanosom dvanaest slojeva prozirnog laka i ukrašeni su šljokicama kako bi se naglasila raskoš u kuhinji.

Najskuplje opremljena kuhinja

Kuhinja je opremljena najskupljim kuhinjskim aparatima, pa tako aspirator košta 12.363 dolara, slavina koju je dizajnirala čuvena Zaha Hadid staje 9.271 dolar, dve tone težak šporet 103.575 , a svi drugi aparati zajedno koštaju 84.986 dolara.

Izvor: dailymail.co.uk
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije