Panorama Los Anđelesa
06.10.2013 Arhitektura

Pogled na Los Anđeles koji oduzima dah

Los Anđeles je veoma raznovrstan grad sa mnoštvom interesantnih znamenitosti i atrakcija. U njemu postoji bezbroj lokacija sa kojih se pruža predivan pogled na panoramu.

L. A. terasaL.A. pogled

Grad je podeljen na više od 80 distrikta i obuhvata veliki broj opština. U svakoj se nalaze znamenitosti poput opservatorije Grifit, koncertna hale Volta Diznija, Kodak teatara, zgrade Kapitol rekords i mnogih drugih.

L.A. dekor L. A. dekor slika 1

Ali, u većini slučajeva, spektakularan pogled ne obuhvata samo jednu građevinu ili znamenitost, već celokupan krajolik i gradsku panoramu kao celinu.

To može biti veoma uzbudljivo, jer je Los Anđeles dinamičan grad koji pršti svetlošću, što je najizraženije noću kada doživljava transformaciju.

L.A. balkon L.A. balkon slika 1

Otvorena terasa ili balkon su najbolja mesta za uživanje u pogedu i večeri pod svetlima grada.

L.A. enterijer L.A. enterijer slika 1

Jedinstven i spektakularan, sam pogled na taj način postaje deo enterijera svakog od ovih luksuznih prostora, a naročito onih modrenih, uređenih minimalistički.

la-8

Na izabranim fotografijama prikazane su privatne rezidencije ili hoteli; svi imaju ogromne prozore ili staklene zidove kroz koje se pruža predivan pogled na grad.

Izvor: homedit.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije