Sofisticirana i šik vila u Roterdamu

by | 12 septembra, 2014
Vila Roterdam

Ovu vilu je studio koji ju je dizajnirao opisao kao „eko-šik poslasticu za oči za ekstremno udoban život“. 

Vila Roterdam slika 2 Vila Roterdam slika 3

Vlasnik ove vile u Roterdamu bio je veoma hrabar, i ta hrabrost mu se isplatila. On je, naime, dao dizajneru Robertu Koleniku potpuno odrešene ruke da opremi enterijer ove vile.

Pođimo od dnevne sobe gde je garnitura za sedenje dugačka 6.5 metara posebno dizajnirana i napravljena za ovu vilu u studiju Kolenik.

Klub-stočić je od čistog oniksa a dodatni ukras predstavlja zadivljujući luster koji kao da je napravljen od desetina okamenjenih mehurića punih dima.

Vila Roterdam slika 4 Vila Roterdam slika 5 Vila Roterdam slika 6

Elementi od oniksa se pojavljuju i u drugim prostorima kao što je kuhinja u kojoj su nogare stola za obedovanje napravljene od ovog skupocenog materijala i predstavljaju pravo malo skulptorsko remek-delo.

Vila Roterdam slika 7 Vila Roterdam slika 8 Vila Roterdam slika 9Vila Roterdam slika 10 Vila Roterdam slika 11 Vila Roterdam slika 12

U enterijeru dominira siva boja, ali uprkos ovome enterijer je topao i domaćinski.

Zanimljiva rasvetna tela i bogati detalji mogu se naći širom enterijera, bez obzira da li se radi o otkačenim podnim lampama, zanimljivom i neuobičajenom osvetljenju u trpezariji, luksuznim mozaicima u kupatilu ili kliznim vratima koja su napravljena od krokodilske kože.

Izvor: freshome.com


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.