Svaka rezidencija je raj u raju

by | 23 aprila, 2018
Lily Beach Resort & Spa

Lily Beach Resort & Spa se nalazi na ostrvu Huvahendhoo, koje se nalazi na Maldivima. Osnova strukture hotela je eho prirodnog oblika ostrva, formirajući venac kabina koje se prostiru preko kristalno plavog mora.

Lily Beach Resort & Spa uživa u velikom svetskom ugledu za svoje netaknute plaže, bujnu tropsku vegetaciju i egzotične kućice koje se nalaze na samo nekoliko metara od obale.

Lily Beach Resort & Spa slika2

Lily Beach Resort & Spa

Povoljna lokacija u spektakularnom atolu Ari, svrstava Huvahendhoo ostrvo kao jedno od najneverovatnijih mesta za ronjenje na svetu. Arhitektonska fuzija je elegantna, savremenog stila i tradicionalnih Maldivskih elemenata, savršena je da doživite jedinstveni tropski ambijent.

Lily Beach Resort & Spa slika3

Lily Beach Resort & Spa

Ovaj kompleks je opremljen sa nekoliko vrsta smeštaja koje čine 125 vile različite veličine, koje su raspoređene po ostrvu. Sve vile imaju đakuzi kadu, flat tv, erkodišn, kućni bioskop i veoma su prostrane. Najekskluzivnije imaju neki svoj komad malog vrta, privatni deo plaže i mini bazen. Svaka rezidencija je raj u raju.

Lily Beach Resort & Spa slika4

Lily Beach Resort & Spa

Lily Beach Resort & Spa slika5

Lily Beach Resort & Spa

U okviru Lily Beach Resort nalazi se i spa centar, kao i tri restorana, a tu su i programi za rekreaciju i ronjenje.Određenom kombinacijom drveta i kamena harmonično se uklapa u kolorit pejzaža ostrva i neuporedivom lepotom tirkizne vode.

Lily Beach Resort & Spa slika6

Lily Beach Resort & Spa

Mir, spokoj i prelepo prirodno okruženje u kombinaciji sa odličnim turističkim objektima i uslugama čini Lily Beach Resort savršenim mestom za miran odmor, zabavno porodično okupljanje ili romantično putovanje.

Izvor: homedsgn.com

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.