U čemu sve mogu da uživaju super-bogati gosti hotela

by | 13 marta, 2018
Luksuzni hoteli

Kada su gosti voljni da plate 43.000 dolara za odmor od nedelju dana, čini se poštenim da ih hoteli nagrade nekin neverovatnim beneficijama, piše „Daily Mail“.

Noć u apartmanu koji košta 5.947 dolara u hotelu Ritz-Carlton u Nju Orleansu, primera radi, dolazi sa posebnim batlerom zaduženim za vaš mamurluk, tačnije, za ublažavanje istog uz pomoć vode, grickalica i masaža.

Ritz-Carlton u Nju Orleansu

Ritz-Carlton u Nju Orleansu

Od besplatnih super-automobila do dolaska „sa neba“, postoji veliki broj hotela koji su spremni da svojim gostima pruže neverovatne prednosti, za određenu sumu novca.

Svi koji se odluče za Six Senses Hideaway u Omanu, mogu da paraglajdingom dođu do svoje finalne destinacije, uz pomoć profesionalca naravno.

Six Senses Hideaway u Omanu

Six Senses Hideaway u Omanu

Gosti hotela 1.000 u Sijetlu na raspolaganju imaju senzor u sobi koji osoblju govori da ih ne uznemirava, a ukoliko ne možete da se odvojite od svog ljubimca, hotel Monaco u Portlandu vam nudi psihijatra za ljubimce koji će vam reći do čega je vašem životinjskom prijatelju stalo i kako možete da unapredite vaš odnos.

Gosti odmarališta The Club & Hotel spa u Džersiju na raspolaganju imaju sopstvenog batlera za sunce koji će im nanositi zaštitne kreme i čistiti naočari za sunce.

Ukoliko volite rok muziku, posetom Hard Rock hotela u Čikagu sebi možete obezbediti besplatne Fender gitare, pojačalo i slušalice za vašu privatnu sesiju.

 Hard Rock hotela u Čikagu

Hard Rock hotela u Čikagu

Odmaralište Four Seasons na Maldivima će vas putem telefona obavestiti o dolasku morskih raža kako biste na vreme stigli do vašeg ličnog glisera i krenuli u njihovo posmatranje.

Za sve one sa malo više hrabrosti, ali i romantike, Namale Resort & Spa na Fidžiju nudi iznenadno kidnapovanje do tajnog vodopada gde će vam biti priređen romantičan piknik.

 Namale Resort & Spa na Fidžiju

Namale Resort & Spa na Fidžiju

Zaljubljenici u brzinu odsedanjem u hotelu Four Seasons na Beverli Hilsu na korišćenje dobijaju super-automobile, a gosti hotela The Benjamin u Njujorku mogu da se od uzbuđenja odmore spuštajući glavu na jastuke koje je dizajnirala NASA.

Ukoliko volite da spavate do kasno, a ujutro imate obaveze, onda će vam Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu izaći u susret tako što će vas probuditi unapred snimljenom porukom koju su snimili neki od najpoznatijih lokalnih pevača kantri muzike.

 Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu

Gaylord Opryland Resort & Convention Center u Nešvilu

Izvor: b92.net


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.