Ultramoderna kuća na padinama Los Anđelesa

by | 4 novembra, 2013
Ultramoderna kuća

U čuvenom brdovitom okruženju Los Anđelesa, gde žive bardovi biznisa i eminentni filmski stvaraoci, počinje nova era kada je reč o projektovanju i izgradnji raskošnih kuća.

Kuća na padinama LA-a

Lokalne arhitektonske firme dobijaju sve više zahteva za osmišljavanje projekata sve većih i većih ultramodernih kuća, a njihovi klijenti podstaknuti su željom da poseduju ogroman dom u Holivudu, koji se razlikuje od postojećih i tek treba da uđe u legendu.

Ovu kuću je projektovala kompanija Belzberg Architects Group, već čuvena po svojim projektima poslovnih zgrada i muzeja.

Velelepna vila od preko 1.200 kvadrata odlikuje se posebnim, nesvakidašnjim pogodnostima kao što su staklena soba u funkciji vinarije i spa centar veličine prosečnog stana.

Drveni zid Zidovi od kamena

Vlasnici su čak odlučili  da dozidaju gostinjsku kuću od 200 kvadrata, kako bi gostima omogućili osećaj luksuza i privatnosti.

Sobe na sprat Drvene stepenice

Pored različitih prostorija sa specifičnim namenama, u ovom domu ipak ima dovoljno prostora za uobičajene aktivnosti i odmor.

Po dizajnerskoj direktivi da nema ograničenja u ceni, stvorena je ova dvospratnica sa nekoliko dnevnih boravaka i brojnim sobama raspoređenim na oba sprata. Pri tome, glavna spavaća soba čak poseduje sopstvenu malu dnevnu sobu.

Gornji sprat Veliki prozori

Arhitekte su smelo koristile boje i materijal, pa su primenjivani kontrastni tonovi i korišćene egzotične vrste drveta, a zidovi su različitih tekstura. Sve je to doprinelo  ekskluzivnosti doma.

Staklena tuš kabina Kupatilo

Svaki deo kuće je pažljivo osmišljen kako bi se postigao maksimalni efekat, čime je stvorena upečatljiva osobenost svake sobe.

Vinski podrum Dvorište

Kroz svaki prozor ove raskošne vile pruža se pogled na zadivljujuće okolne predele.

Nije se štedelo ni kada je reč o eksterijeru, koji je takođe luksuzan i vrhunskog dizajna.

Izvor: trendir.com


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.