Veličanstveni hotel u zemlji hiljadu pećina

by | 20 marta, 2014
Kolumbarium hotel Izrael

Pre mnogo godina, u drevnoj zemlji Judeji, živeo je narod koji je svoje domove pravio tako što ih je uklesivao u stene. Danas možete odsesti u luksuznoj verziji ovih pećinskih kuća ukoliko posetite hotel Kolumbarijum u gradu Amatsija u Izraelu. 

Kolumbarium hotel Izrael slika 2 Kolumbarium hotel Izrael slika 3

U drevna vremena dragocena voda je sakupljana u levcima i cevima a na sličan način svaka soba u ovom hotelu dobija vodu. Svaka soba tako postaje svetleći izvor lekovite mineralne vode koja se drži u kamenu.

Kolumbarium hotel Izrael slika 4 Kolumbarium hotel Izrael slika 5

Sobe su prirodno hladne i sveže tokom leta i tople tokom zime. Hotel se vodi potpuno prirodnom filozofijom i zdravim životom tako da je sva hrana koju ovde možete naći 100% organska.

Kolumbarium hotel Izrael slika 6 Kolumbarium hotel Izrael slika 7Kolumbarium hotel Izrael slika 8 Kolumbarium hotel Izrael slika 9

Iako je enterijer potpuno uklesan u kamenu i odražava život u pećinama, nemojte misliti da je iskustvo boravka u ovom hotelu klaustrofobično. Naprotiv – možete izaći na terasu sa koje se pruža pogled na maslinjake i vinograde koji se pomaljaju u predelu.

Naravno, glavni motiv hotela je mineralna voda na čijem izvoru je i sagrađen, tako da je ovaj hotel specijalizovan za hidroterapiju i lečenje lekovitim vodama.

Izvor: uniqhotels.com
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.