Dečja posteljina maštovitog dizajna

by | 16 oktobra, 2013
Dečja posteljina

Svaki roditelj će se potruditi da svom detetu obezbedi uslove za dobar san, a to je naročito važno prilikom odabira posteljine koja mora biti udobna i izrađena od kvalitetnog materijala. Zato kada odlučite da krenete u potragu za idealnom posteljinom, obratite pažnju na sledeće:

1. Odaberite posteljinu od prirodnih materijala

Iako je posteljina izrađena od prirodnih materijala nešto skuplja nego sintetička, ona je kvalitetnija i trajaće vam godinama.

Ako se pak odlučite za kupovinu one lošijeg kvaliteta, znajte da postoji mogućnost da se ošteti krevet, a kupovina novog svakako će biti udar na vaš budžet.

Miki i MiniPosteljina za dečaka

Bilo je slučajeva da se deca povrede na oštećenom krevetu, što vi sigurno ne biste želeli. Zato je važno obezbediti posteljinu od kvalitetnih materijala, koja je bezbedna za upotrebu.

2. Odaberite posteljinu zanimljivog dezena

Danas je moguće kupiti dečju posteljinu zaista raznovrsnog dizajna, u različitim bojama: jednobojnu, šarenu, sa raznim printovima. Na raspolaganju su brojne teme: automobili, likovi iz crtaća, kamioni, dvorci… za svakog ponešto.

Lepa dečja posteljina Posteljina na medvediće

Svakako pre kupovine utvrdite šta vaše dete želi, pa mu onda priuštite posteljinu koju će obožavati.

3. Uklopite pojedinačne delove seta sa krevetom

Kao što znate, komplet posteljine najčešće obuhvata navlaku za jorgan, jastučnice i čaršav. Ovi delovi ponekad mogu biti različitog dizajna, ali je važno da budu dobro uklopljeni i da odgovaraju krevetu.

Posteljina sa slovimaSnupi posteljina

4. Uskladite cenu

Sigurno ne želite da potrošite čitavo bogatstvo na dečju posteljinu, pa se potrudite da pronađete onu kvalitetnu po pristupačnoj ceni.

Posteljina kao trkački autoPosteljina za blizance

Izvor: irepairhome.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.