Izložite dela vaših malih umetnika u domu

by | January 29, 2014
Izlozite dečije radove

U svakom detetu krije se umetnik o čemu svedoče crteži i slike koja deca u velikom broju naprave tokom svog detinjstva. Kako dete raste i broj malih umetničkih dela se uvećava ali nažalost mnoga od njih nikad ne bivaju izložena.

Mi vam predstavljamo nekoliko načina kako da izložite dečije radove, bez obzira da li to želite da uradite u dnevnoj ili na jednom zidu u dečijoj sobi.

Izložite dečije radove slika2

Ukoliko ste se odlučili da radove izložite u dnevnoj sobi, jedan od važnih faktora je da prostor ne bude neuredan i previše detinjast. Potrebno je zadržati osnovni dizajn dnevne sobe ali ga oplemeniti dečijim crtežima.

Kada izlažete radove svojih mališana potrebno je odabrati dela koja će se naći izložena kao i mesto na kom ćete ih izložiti. To može biti jedan zid u prostoriji ili deo zida.

Izložite dečije radove slika3

Sledeća stavka je tema. Ovde se uglavnom treba misliti na ram. Dečiji crteži su uglavnom veoma raznovrsni i raznobojni tako da ih treba povezati jednom temom.

Upravo zbog ovoga je dobro odlučiti da ramovi za sva mala remek-dela koja ćete izložiti budu u istom stilu i iste boje.

Izložite dečije radove slika4

Zbog raznobojnosti dečijih crteža dobro je odabrati što jednostavniji ram i ukoliko jedan ram ima ukrase kao što su ukrasna vrpca ili etiketa koja govori o imenu dela, ove ukrase treba primeniti i na ostale ramove.

Izvor: decoist.com