Jedinstveni, funkcionalni i maštoviti dečji kreveci

by | November 20, 2014
Dečji krevetac

Postoje brojne vrste krevetaca za bebe, većina veoma lepo izgleda, ali vi svakako želite nešto drugačije – jedinstveno za svoje dete. Predstavljamo vam nekoliko takvih dečjih krevetića, koji mogu biti odličan izbor jer su funkcionalni i veoma maštoviti.

Podesivi krevetac je dobar izbor, jer je praktičan i lep. Njegova velika prednost je to što je pogodan kako za sasvim male bebe, tako i za decu koja su tek prohodala.

Srebrna dečja soba Zeleni elementi u sobi

Pored toga, možete se opredeliti za ovaj prenosivi krevetac, koji je takođe veoma praktičan, jer se lako premešta sa jednog mesta na drugo.

Prenosivi kreveci su najbolji izbor za roditelje koji često putuju sa svojim bebama. Ovaj unikatni je naročito praktičan za upotrebu, jer se lako može rasklopiti, kao uostalom i mnogi drugi krevetići.

Krevetac za bebu Prenosivi krevetac

Ovaj krevetac sa „nadstrešnicom“ daje dečjoj sobi dozu elegancije. Može imati četiri nožice, zbog kojih izgleda veoma šarmantno, kao i sigurnosnu ogradu.

Ovaj okrugli krevetac je veoma moderan i istovremeno štedi prostor. Najbolja stvar u vezi sa njim jeste odsustvo oštrih ivica, tako da se dete ne može povrediti.

Drvena kolevka Okrugli krevetac

Svi ovi kreveci jedinstvenog dizajna su prelepi, međutim, kada se odlučite za kupovinu vodite računa da krevetac za vašu bebu bude bezbedan, udoban i da se dete oseća prijatno u njemu.

Izvor: amazinginteriordesign.com