Romantično – ovde stanuju male princeze

by | 23 januara, 2014
Roze soba

Oduvek ste se pitali gde stanuju princeze i kako izgledaju njihovi ormari i komodice, da li imaju krevete s baldahinom i bogato urađenim uzglavljem… Tajna je otkrivena – njihove sobe su kao ove koje vam upravo predstavljamo.

Romantična soba za mlade Tracee (Dolfi, Italija) sastoji se od tapaciranog kreveta prekrivenog maštovitim prekrivačem i jastucima od istog materijala od kojeg je i prekrivač. Fotelja Antony izrađena je u kombinaciji zelenog pliša i prugastog materijala, a tapacirana kutija za odlaganje stvari obložena je cvetnim i tufnastim dezenom. Soba se može poručiti u raznim bojama, dezenima i materijalima  (salon Dezen).

Soba za devojčice
Sobu za devojčice Wendy, koja pripada kolekciji „I sogni di Matilde“, proizvodi toskanski Dolfi. Elegantna soba za sve uzraste u kojoj dominiraju pastelni tonovi i decentni detalji. Tapacirano uzglavlje (141x141cm), kreveta (130x205cm) ukrašavaju dva srebrna leptira, a isti takvi nalaze se i na okruglom ogledalu (o120) te komodi sa 11 fioka (147x55x83 cm) i ormaru (112x205x65cm) i služe kao ručice. Prekrivači i jastuci su od kvalitetnih materijala, dok su fotelja Clotilde i vrata ormara tapacirani (salon Dezen).

Lila soba za devojčice
Model Tiffany u kojem dominira krevet (130×210 cm) s baldahinom (visine250 cm). Krevet ima tapacirano uzglavlje s presvlakom koja se skida i pere, a na njoj su izvezeni devojčicini inicijali. Dvokrilni ormar s tapaciranim kliznim vratima (170x215x62 cm) veoma je prostran, a komoda (103x42x85 cm) s kristalnim ručicama i natkasna (50x30x60 cm) prate istu liniju.
U zadnjem delu sobe nalazi se beli etažer i lavabo iz iste kolekcije iz koje je i komoda. Ogledalo s ramom u obliku cveta upotpunjuje ambijent (salon Dezen).
Једно реаговање на “Romantično – ovde stanuju male princeze”

  1. Ivana каже:

    Koliko kosta ovaj krevet sa baldahinom,i gde moze da se kupi?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.