ŠTA DECA VOLE U SVOJOJ SOBI?

by | July 6, 2022
decje sobe uredjenje

Ako pitate mališane, velika većina njih će vam odgovoriti da vole da je soba šarena, da imaju dovoljno prostora za igru i da su okruženi likovima iz crtaća. Naravno, na roditeljima je da im to obezbede i lepo “upakuju”.

U ovom carstvu namenjenom deci najviše pažnje privlače zidovi obojeni u žutu, svetloplavu, svetloroza i rezeda boju, ali i krevet-kućica. Kada govorimo o podovima, naravno da je najbolja opcija parket, dok središnji deo može da bude prekriven tepihom, najbolje od prirodnih materijala.

Članak se nastavlja posle reklama

decja soba boje

SÅNGLÄRKA zavese sa vezicama pružaju privatnost, a istovremeno propuštaju dnevnu svetlost zahvaljujući prozračnoj tkanini. Niti održivo uzgajanog pamuka obojene su pre tkanja kako bi duže izdržale izloženost suncu. Dimenzije 120 x 300 cm (Ikea).

dečja soba zavese

Članak se nastavlja posle reklama

Stona lampa, izrađena od termoplastike u žutoj, plavoj i roze boji. Sijalično grlo E14 za LED izvor svetlosti 1x max. 3W, 220-230V (prodaje Novolux).

decje lampe novolux

Članak se nastavlja posle reklama

Ovaj Philipsov Dizni luster baca razigrane i živopisne šare po sobi vašeg deteta i podstiče ih na slatke snove. Visina: od 24 do 141,8 cm, dužina: 26 cm, širina: 26 cm. Materijal: plastika, tekstil (www.hiper.rs).

decje sobe uredjenje

Članak se nastavlja posle reklama

Stolica simpatičnog naziva “Srcolica” je novi “priručnik” o emotivnom i praktičnom darivanju dece za sve mame i tate, bake i deke, tetke i ujake, prijatelje i kumove. Sačinjena je od drveta oraha ili sa mekim sedalnim delom presvučenim plišem u različitim bojama (www.srcolica.com).

stolica dečja soba

Članak se nastavlja posle reklama

Deca se osećaju posebno i važno kada rade isto što i odrasli. Zato je Ikea napravila minijaturnu dečju verziju svoje poznate POÄNG fotelje. Sačinjena je od izlivenog slojevitog drvenog furnira. Dimenzije: Širina 47, dubina 56, visina 68 cm.

decja fotelja ikea

Preko 80 miliona mališana širom sveta igra svoju omiljenu igricu Moshi Monsters. Brinu se o svojim Moshi Monster ljubimcima, hrane ih, neguju i putuju kroz Monster grad rešavajući zagonetke, slagalice i dopisujući se sa svojim prijateljima. Ove Disney tapete možete naći na www.roma.rs

Članak se nastavlja posle reklama
tapete dečja soba

tapete dečja soba

Višebojni dečji tepih, dostupan u dve dimenzije (80 x 150; 120 x 170 cm), sirovinski sastav 100% polipropilen, podloga 100% juta (www.xxxlesnina.rs).

decji tepih lesnina

Članak se nastavlja posle reklama

Prijatno meke navlaka za jorgan i jastučnica s dezenom balona izrašene su od izdržljivog liocela i održivo uzgajanog pamuka. Dimenzije 150 x 200 i 50 x 60 cm (Ikea)

decja posteljina