5 trendova u enterijeru koji se vraćaju u 2023.

by | December 5, 2022
trendovi za 2023

Svaka godina donosi nove trendove u enterijeru, ali u 2023. spremite se za povratak nekih velikih trendova.

Art deko

U novim kolekcijama planiram za lansiranje tokom 2023. godine dizajneri na velika vrata vraćaju komade u ovom stilu iz dvadesetih godina prošlog veka. Iako, ruku na srce, čini se da artdeko nikada nije ni nestao sa scene.

 

Crno

Najpre je ušao u kuhinje, gde su ga koristili ljubitelji elegancije. Sada se glatka i mat crna pojavljuje bukvalno u svim delovima enterijera, naročito u dekoru.

 

Ledeno staklo

Staklo koje je obrađeno tako da izgleda kao led bilo je ekstremno popularno tokom sedamdesetih godina prošlog veka. I naredne godine će ponovo zasijati punim sjajem, bar ako je verovati najavama svetskih dizajnera.

 

Karirani uzorci

Ovaj uzorak koji asocira na Škotsku je uvek popularan, a naročito tokom zimskih meseci kada nas asocira na udobnost i toploti. Ipak, očekujte da će karo doživeti tačku usijanja tokom 2023.

 

Tamno drvo

Godinama je simbol za ukusno opremljen enterijer svetlo drvo i bela boja, najviše pod uticajem skandinavskom stila u enterijeru. Ipak, tamne boje drveta, naročito one srednjih tonova, sa prizvukom crvene (poput višnje), vraćaju se u 2023.


Follow the flow/gettyimagesplus