Belo kao inspiracija

by | September 4, 2019

Sunčeva Dolina nastavlja potragu za novim idejama koje bi oplemenile prostor, dale mu osećaj prijatnosti i posebnosti.

Duboreze inspirisane komadima nameštaja koji su krasili najlepše dvorove sveta, odlučili smo da obojimo u belo sa tonovima tamnijih boja koje mu daju patinu.

Takođe smo se opredelili za jednostavne linije i oblike, ispunili ih duborezom i samim tim naglasili lepotu i prefinjenost ručnih radova.

Boja koja nastaje kao kombinacija svih boja vidljivog dela spektra, dala je igri cvetova, liski i krugova čistotu, nežnost i lepotu.

Nismo dozvolili da boja kompletno prekrije drvo, da se izgubi kombinacija koju daju čarolija drveta i čovekova inspiracija.

Iz te igre boje, oblika, duboreza nastale su dve kolekcije Lace Royal i Lace Queen. Odlučili smo da nameštaj bude od mango drveta, ostali verni ideji da i unutrašnjost fioke i leđa komada nameštaja treba da budu izrađeni od drveta. Kvalitet je bio na prvom mestu.

Kolekciju Valda smo dopunili foteljama i stolicama napravljenim od prirodne kože, drveta i metala. Koža tretirana bojama koje joj daju efekat rustičnog, lepo se uklapa jer naglašava posebnost nameštaja bojenog u belo.

Želeli smo da svedene “engleske” kožne fotelje, režisersku stolicu čiji dizajn potiče iz doba Rimljana, udobne leptir fotelje, stolicu za ljuljanje, anatomsku fotelju Voli i sve ostale stolice i fotelje prilagodimo današnjem ukusu, ali da ne odustanemo od onoga što je dokazan kvalitet.

Gradimo fer odnos cene i kvaliteta, nameštaj izrađen od najkvalitetnijih materijala pristupačan je velikom broju potrošača. Naše cene su transparentne i iskazane na web stranici

Mi smo kreatori nameštaja koji prati trendove u svetu dizajna, ali ne odustajemo od prirodnih materijala. Igramo sa bojama, oblicima, rezbarijama.

Pratite nas na sajtu www.suncevadolina.rs ili na facebook stranici: Sunčeva dolina