Keramičke vaze
22.01.2014 Dizajn

Bujna polja cveća na vašem stolu

Bujna polja cveća su teksturalna priča o kolekciji vaza pod imenom Ambition dizajnera Janus et Cie. Ove delikatne vaze su stvorene od keramike i svaka je ukrašena kapricioznim 3D keramičkim cvetićima.

Ove vaze dolaze u tri veličine i svaka se prodaje individualno, ali zajedno poređane jedna do druge stvaraju divan prikaz. Red po red pupoljaka okružuje ove neverovatne keramičke posude.

Vaze ukrašene 3D keramičkim cvetićima

Vešti keramičari i grnčari su ručno radili svaku činiju posebno, cvetić po cvetić i završavali ih sa glazurom koja omogućava da se svetlost odbija o njihove mnogobrojne površine naglašavajući time njihove komplikovane površine.

Vaze su u tri veličine

Ove vaze nisu samo lep prikaz realističnih slika nego su i studija pozitivnih i negativnih oblika, ali i prikaz kako senka pada i prelama se.

Red po red pupoljaka

Činije Bloom su takođe deo ove kolekcije i dolaze u dve veličine. Činije kao osnovu koriste geometriju. One takođe predstavljaju stihiju igre svetlosti, ali ono što stavite u njih je ono što daje konačan utisak Tako na primer u veću činiju možete staviti manju biljku i to postaviti kao ukras na vašem klub stočiću.

Poređane jedna do druge stvaraju divan prikaz

Šta god da se odlučite da stavite u ove vaze i činije ili se odlučite da ih ostavite prazne one će biti centar pažnje u prostoru.

Izvor: trendir.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije