Elastični plafoni

by | September 8, 2016

 

Elastičan plafon je moderan i atraktivan element enterijera, sačinjen od ekološki i energetski veoma pogotnih materijala za sve vidove unutrašnjih prostorija, a ujedno i od materijala koji svojom izuzetnom stabilnošću i primenljivošću ispunjavaju i najsmelija dizajnerska rešenja.

elasticni plafon 3

Članak se nastavlja posle reklama

Spektar boja i struktura materijala (mat, polu-mat i sjaj) ispunjava i najistančaniju želju klijenta da obogati svoju prostoriju, bilo da je reč o spavaćoj sobi, kupatilu, ili kuhinji, u svim vrstama objekata – u ugostiteljskim objektima, na bazenima, ili u poslovnim prostorijama.

elasticni plafoni 5

Godinama proveravan, čist, ekološki materijal, od kog se elastični plafoni izrađuju, služi i kao energo-izolator. Montirana membrana odvaja sloj vazduha, čime se dobija vazdušno jastuče. Ovaj sloj toplotno izoluje prostorije i smanjuje gubitak toplote u zimskom periodu, a tokom letnjeg perioda ne propušta toplotu. Zahvaljujući tome se, nakon montiranja elastičnih plafona, potrošnja energije u domaćinstvu znatno smanjuje.

Članak se nastavlja posle reklama

elasticni plafoni

Prilikom požara, odnosno pri velikim temperaturama, materijal ne gori, nego se topi i ne emituje otrovne gasove. U slučaju poplave gornje etaže, elastični plafon se rasteže i prihvata do 1.500 litara vode, koja se potom sliva kroz otvore za luster i vraća se u prvobitan položaj bez posledica.

Članak se nastavlja posle reklama

Za razliku od običnih plafona, elastični plafoni se brišu najobičnijim sredstvom za staklo, čime se efikasno uklanjaju sve fleke, kao što su nikotinsko žutilo, kuhinjska isparavanja, fleke od insekata i sl.

elasticni plafon

Članak se nastavlja posle reklama

Jedna od dodatnih prednosti elastičnih plafona je i montaža, koja se obavlja za jedan dan, bez otpada, prljanja i povređivanja nameštaja, zidova i podova.

Elastičan plafon je uzbudljiv deo inovacione tehnologije u vašoj kući ili na radnom mestu, koji će na vaše prijatelje, goste, ili poslovne partnere ostaviti očaravajući utisak. Osim klasičnih elastičnih plafona, nudimo i  plafone sa ilustracijama, sa motivima kao što su kosmos, nebo, životinje, biljke, likovi iz filmova i stripova i mnogo toga drugog.

Članak se nastavlja posle reklama

EP180x100

www.elasticniplafoni.com

(0643510735 Aleksandar i 0616914051 Vladimir)

Članak se nastavlja posle reklama