Eleganicija i neprolazna lepota

by | December 18, 2018

Mega nudi rešenje, moderne i drugačije proizvode, pažljivo birane i dizajnirane.
Kombinujemo kreativnost i inovacije sa najvišim nivoima kvaliteta: kvalitet dizajna, proizvoda, usluga i ljudi. Pored vrhunski dizajniranih proizoda za uređivanje enerijera nudimo i ceo koncep u potpunosti prilagođen vašim potrebama.


Kod nas ćete naći zavese, drapere, garnisne, različite mehanizme za zavese, rolo i zebra zavese, drvene venecijanere i tapete. Moderno i sofisticirano, jednom rečju Mega. Na domaće tržište Mega je ostavila neizbrisivi trag.

Mega je ponovo u službi svih onih koji će voleti asortiman sa izborom bogatijim i većim nego ikada pre. Naš motiv je ljubav prema ljudima i želja da oblikujemo okruženje u kojem su ljudi srećni . Ova želja nas motiviše da uvek nastupamo sa novim idejama Kod nas se mogu naći proizvodi koji podržavaju svačiji ukus. Od klasične elegancije do modernog i nesvakidašnjeg.

Two cushions on blanket

Nove Megina kolekcija zavesa za 2018/2019 sadrži preko petsto zavesa pažljivo biranih i dizajniranih tako da zadovolje ukus najzahtevnijih kupaca. Za 2018/2019 godinu pripremili smo dve kolekcije.

Mega kolekciju dizajniranu da se uklopi u svakodnevne potrebe kupaca i Filenc kolekciju koja predstavlja skup najekskluzivnijih materijala i boja koji se mogu naći na tržištu. Pored zavesa u svoju ponudu uvrstili smo i veliki broj različitih traka za zavese sa različitim vrstama nabora pomoću kojih izgled zavese postaje jedinstven i prilagođen željama kupca.

Pored toga što kolekcije Mega i Filenc poseduju odlične kvalitativne karakteristike, osmišljene su tako da odgovore na realne potrebe potrošača i u stanju su da probude prijatne emocije kada je estetika u pitanju.

Zavese prati i veliki izbor tapeta usklađenih sa bojama i dizajnom zavesa pa omogućavaju sklad i harmoniju boja i raznovrsnih materijala izuzetne izražajnosti koje zadovoljavaju sve zahteve modernog i nesvakidašnjeg a koje se od sada mogu naći na jednom mestu.
Nudimo kombinacije proizvoda koji će oplemeniti prostor bezvremenom jednostavnošu ili modernističkom razigranošću.

Snaga i prepoznatljivost brenda Mega nije oslabila tokom vremena. Široki asortiman zavesa i draperija kojim se Mega uvek odlikovala i danas predstavlja najveći i najvažniji segment brenda. Mega sarađuje sa najkvalitetnijim proizvođačima i svojim klijentima uvek može da ponudi najnovije svetske trendove kao i široku lepezu proizvoda među koima se uvek može pronaći adekvatno rešenje za svaku želju kupca.

Najveći deo ponude konstantno je na lageru u Staroj Pazovi a za specifične zahteve nude se kratki rokovi isoruke. Dok smo birali kolekciju sve vreme smo imali na umu najviše standard. Dodatna prednost klijentima je i pomoć meginih dizajnera koji zbog svog velikog i skustva lako mogu da izađu u susret svim potrebama i željama kupca i predlože materijale i dezene u skladu sa poslednjim trendovima u opremanju enterijera ali i da zadovolje specifične zahteve.

Odaberite ono što odgovara vašem temperamentu i kreirajte svoj prostor baziran na ličnom doživljaju koji će učiniti da se osećate prijatno u svom prostoru.
Postanite naš partner
Ukoliko želite da otpočnete ili proširite sopstveni biznis Mega je pravi partner za vas.
Nudimo provereni i uspešni model franšiznog poslovanja. Pozovite nas.
Sajt http://www.megaenterijer.rs/
Telefoni 022 810 130 i 022 810 131