Elegantne komode kao iz bakine kuće

by | March 5, 2018
Elegantna italijanska komoda

Luksuzne komode italijanske firme Nellavetrina izrađene su ručno i predstavljaju kombinaciju francuskog i italijanskog stila. Ako želite da uredite enterijer u italijanskom stilu, ove komode su odličan izbor. Dostupne su u raznim bojama, različitih veličina i oblika, na vama je samo da odaberete pravu.

Komoda je komad nameštaja koji se sastoji od nekoliko paralelnih, horizontalno postavljenih ladica; izgleda pomalo retro i lakše ju je zamisliti u bakinoj nego u svojoj kući.

Međutim, kao što je poznato, moda se menja i kada je reč o dizajnu nameštaja, pa je ovaj izuzetan komad nameštaja ponovo aktuelan.

Članak se nastavlja posle reklama

Klasična komodaKlasična komoda slika 1

Poneke od ovih komoda izgledaju pomalo trošno, ali to im daje posebnu patinu, naglašavajući njihov šarm i specfičnu eleganciju.

Komoda sa patinomKomoda sa patinom slika 1

Članak se nastavlja posle reklama

Kada su tek počele da se proizvode, bile su popularne komode sa svetlozelenom završnom obradom. Velika ogledala sjajno nadopunjuju ovaj komad nameštaja pretvarajući ga u šik toaletni stočić.

Komoda pastelnih tonovaŠik toaletni stočić

Članak se nastavlja posle reklama

Dizajn pojedinih komoda je blizak modernom, a neke su dinamičnih, živih boja. U svakom slučaju, predstavljaju savršen  dekorativno-funkcionalni detalj u spavaćoj sobi.

Italijanska elegancijaŠarena komoda

Članak se nastavlja posle reklama

Ako ste ljubitelj komoda, kupite ih bez oklevanja. Ovaj komad nameštaja dodaće vašoj spavaćoj sobi malo patine, a enterijer će izgledati elegantnije.

Izvor:  homedit.com

Članak se nastavlja posle reklama