Kako do trajne zaštite od grafita i žvrljotina?

by | March 11, 2021

Najjednostavnija zaštita od vandalizma za vase zidove se nalazi nadohvat ruke. Roma company u svom asortimanu ima vrhunske anti-grafitne premaze koorporacije Rust Oleum, koji se lako nanose i pored zaštite od grafita nude i hidrofobnu i zaštitu od UV zidova u eksterijeru kao i zaštitu od hemikalija , razređivača.

Prvi u ponudi je trajni sistem anti-grafitne zaštitt – GRAFFITISHIELD ™ HIDRO. Ovaj premaz na vodenoj bazi može se naneti četkom , valjkom ili airless uređajem na sve čiste i suve površine izrađene od mineralnih supstanci, uključujući beton, ciglu i prirodni kamen. Premaz je suv na dodir već nakon sat vremena po nanošenju.

U slučaju da dođe do vandalizma, grafiti se lako uklanjaju sa zaštićene površine pomoću Rustoleum Graffiti Shield Cleaner-a ili uređaja za pranje pod pritiskom. Kada se grafiti jednom uklone sa ovako zaštićene površine premaz omogućava još mnogo novih ciklusa čišćenja.

Potrošačima je na raspolaganju i polu-trajni sistem anti-grafitne zaštite zidova – GRAFFTISHIELD™ WAX. Ovaj premaz RUST-OLEUM koristi čisti prirodni vosak kao osnovu za ovaj system, tako da se skida zajedno sa grafitima svaki put kada se očisti. Čisti se vrućom vodom izduvanom crevom visokog pritiska, a zaštitni sloj se mora ponovo naneti nakon svakog čišćenja.

Nanošenje je jednostavno, četkom , valjkom ili airless uređajem, a površina je prozirna, skoro nevidljiva, satenskog sjaja i što je najvažnije otporna na grafite.

www.roma.rs