Mekane sofe o kojima maštamo

by | January 5, 2017

Kada je vreme sumorno i hladno sve što želimo jeste da se opustimo u toplom domu, “ušuškani” u udobnoj sofi, uz dobar film ili knjigu. Nećemo pogrešiti ako kažemo da su dizajneri ovaj komad nameštaja pretvorili u svojevrsna umetnička dela. Sada, osim u udobnosti, možete uživati i u više nego inovativnim modelima.

Udobne sofe 4

CHUNKY CHAIR
Ako se vikendom volite sklupčati na krevetu u predimenzioniranom džemperu, onda je ova stolica upravo za vas. Izrađena je od velikih pletenica koje vam pružaju utisak kao da sedite u omiljenom pletivu. Dizajn potpisuje Vega Tankum, iz veegadesigna specijalizovanog za kreiranje udobnog nameštaja.

Članak se nastavlja posle reklama

Udobne sofe 7

INCHWORM
Ovaj kauč pruža topao i ugodan zagrljaj. Omogućava vam da utonete u mekane jastuke, kao nijedna sofa koju ste ranije isprobali.

Udobne sofe 3

Članak se nastavlja posle reklama

BLANKET
Iako na prvi pogled deluje kao prekrivač, reč je o sofi koju možete omotati oko sebe. Dovoljno je da se smestite unutar velikog “ogrtača” i uživanje može početi.

Udobne sofe 10

Članak se nastavlja posle reklama

BALL PIT
Jedinstven komad nameštaja koji vidite na slici izrađen je od 120 mekanih kuglica koje možete složiti kako vam najviše odgovara. U ovoj sofi možete ležati, ali i sedeti. Lako se uklapa u bilo koju prostoriju u stanu.

Udobne sofe 5

Članak se nastavlja posle reklama

NEST
Još jedan primer nekonvencionalne sofe  – inspirisane ptičjim gnezdom, dizajniran je od strane OGE GROUPE. Sofa je izrađena od mekanih okruglih jastuka u koje se udobno može smestiti troje ljudi.

Udobne sofe 2

Članak se nastavlja posle reklama

FLOATING BED
Ako se želite osećati kao da lebdite na oblaku, zakačite ležaj za plafon, a lagano ljuljanje pomoći će vam da utonete u snove.

Izvor: housebeutiful