Multifunkcionalna sofa domaćeg dizajnera

by | April 22, 2014
Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso

Ovu zanimljivu sofu dizajnirao je Nemanja Kiso, arhitekta unutrašnje arhitekture i dizajner nameštaja. Nemanja je diplomirao 2009. godine na Fakultetu primenjenih umetnosti u Beogradu, ali se već više od 10 godina bavi projektovanjem i dizajnom pokretan i motivisan – ljubavlju. 

Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 2 Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 3 Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 4

Multifunkcionalna sofa je napravljena u Srbiji, od najkvalitetnijeg sunđera sa završnim delom od memorijske pene. Sofa se može presvući različitim materijalima: prevrnutom kožom, kožom, plisom, mikrofiberom… u zavisnosti od prostora u kojem će biti ali i želja klijenta. Sofa se sastoji iz tri tapacirana dela i malog klub stočića. Stočić je napravljen od medijapana, sa završnim slojem visokog sjaja.

Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 5 Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 6 Multifunkcionalna sofa Nemanja Kiso slika 7

Multifunkcionalna sofa je prvi put predstavljena javnosti na Međunarodnom sajmu nameštaja u Beogradu a trenutno je izložena u showroom-u „KONCEPT“ u Beogradu.

Fotografije: autor sofe, Nemanja Kiso