Namestaj u trendu
20.07.2013 Dizajn

Novi trend u 2013: Nameštaj umočen u boju

Šta možete da uradite sa komadom nameštaja koji ima lep dizajn ali mu fali nešto što bi ga učinilo posebnim? Pa, postoje brojne mogućnosti, a jedna od njih je da ga umočite u boju, što zvuči veoma lako.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Umočeni nameštaj je novi trend i zasnovan je na veoma jednostavnoj tehnici. Pogledajte nekoliko različitih primera kako je ovo urađeno.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Hoklica je možda i najjednostavnija za obradu. Jednostavno uzmemo hoklicu i njene noge umočimo u boju ili njeno sedalo. One su uglavnom pravljene od drveta i dodavanjem neke druge boje učinićemo je zanimljivijom i upadljivijom.

Ovu tehniku možete primeniti i na malim stočićima ili pak samo na nogarima trpezarijskog stola ili nekog drugog stola, kako bi u sobi razbili monotoniju.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Stolice se mogu uraditi veoma zanimljivo, ali za to je potrebno malo više veštine, pošto nogare i sam vrh naslona stolice ostaju neofarbani, dok središnji deo naslona i sedalicu farbamo u neku razigranu boju.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Ne morate se ograničiti samo na nameštaj koji ima nogare, možete i komode da umočite u boju, doduše trebaće vam malo više vremena i pažnje, ali trud će se garantovano isplatiti.

Izvor: homedit.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije