Namestaj u trendu
20.07.2013 Dizajn

Novi trend u 2013: Nameštaj umočen u boju

Šta možete da uradite sa komadom nameštaja koji ima lep dizajn ali mu fali nešto što bi ga učinilo posebnim? Pa, postoje brojne mogućnosti, a jedna od njih je da ga umočite u boju, što zvuči veoma lako.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Umočeni nameštaj je novi trend i zasnovan je na veoma jednostavnoj tehnici. Pogledajte nekoliko različitih primera kako je ovo urađeno.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Hoklica je možda i najjednostavnija za obradu. Jednostavno uzmemo hoklicu i njene noge umočimo u boju ili njeno sedalo. One su uglavnom pravljene od drveta i dodavanjem neke druge boje učinićemo je zanimljivijom i upadljivijom.

Ovu tehniku možete primeniti i na malim stočićima ili pak samo na nogarima trpezarijskog stola ili nekog drugog stola, kako bi u sobi razbili monotoniju.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Stolice se mogu uraditi veoma zanimljivo, ali za to je potrebno malo više veštine, pošto nogare i sam vrh naslona stolice ostaju neofarbani, dok središnji deo naslona i sedalicu farbamo u neku razigranu boju.

Namestaj u trendu Namestaj u trendu

Ne morate se ograničiti samo na nameštaj koji ima nogare, možete i komode da umočite u boju, doduše trebaće vam malo više vremena i pažnje, ali trud će se garantovano isplatiti.

Izvor: homedit.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Pleteno od plute

11.10.2021 Dizajn

Digitalab je postalo poznato ime na međunarodnoj dizajnerskoj sceni zahvaljujući tome što su razvili inovativan metod kojim se pluta pretvara u pre...

pročitaj još