06.04.2020 Dizajn

Oslobodite stvaralačku energiju u svom domu

Rad od kuće može da postane vrlo uzbudljivo i kreativno putovanje, ali treba biti obazriv kada je u pitanju sklad boja, dekoracije i komada nameštaja. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da se, ukoliko ste ljubitelj jarkih boja zidova, a pritom raspolažete prostranijim ambijentom, slobodno osmelite i oprobate u kombinovanju crvene i crvene boje.ž

Crvena boja, kao jedna od dominantnih boja u slavljenju afričkih energija prirode, kada se nađe na zidovima radnog ambijenta, može biti dobar podsticaj umne i fizičke snage, koncentracije i borbenosti potrebne za rešavanje izazova. Ujedno, ova boja se odlično uklapa sa radnim stolom svetlijeg drvo dekora, većih dimenzija, kao što je to slučaj sa kompjuter stolom GAUS, kao i sa dekorativnim, ručno rađenim detaljima i tekstilom sa životinjskim printovima. 

Snažne vibracije crvene boje mogu da se umire crnom bojom, kao u slučaju kompjuter stola CT-1914, koji može da postane centralni deo prostorije, ukoliko uslovi to dozvoljavaju. Ovaj sto, kao kombinacija metalne konstrukcije u crvenoj boji i crne prostrane radne površine, dominira u prostoru neutralnih boja i predstavlja jedan od omiljenih izbora kod mlađe populacije.

Još jedan predlog kombinacije kontrastnih dezena u radnom ambijentu može biti kompjuter sto CT 1726, kao spoj upadljive crne boje i dekora drveta, odlično uklopljenog sa izuzetno praktičnom policom BS-1613. Polica ovog tipa je poželjno rešenje u svakom radnom prostoru, kako za odlaganje potrebnih stvari, tako i za neizbežnu dekoraciju koja oplemenjuje ambijent i podstiče inspiraciju.

Ako više volite poslovni ambijent pun svetlosti i neutralnih boja, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kombinaciju kompjuter stola CT-1932 i prigodne, usklađene, funkcionalne police BS-1932. Slobodan prostor moguće upotpuniti stilizovanim zidnim dekorom, većih dimenzija, ali i raskošnim sobnim biljkama koje mu udišu život.

Multifunkcionalnost komada nameštaja takođe je nešto što privlači pažnju kupaca, naročito kada je u pitanju rad od kuće i potencijalna višenameska upotreba komada nameštaja. Za tu namenu, kompjuter sto CT-1932, još jednom je idealno rešenje, jer kada nema funkciju kompjuter stola, bez problema se u ambijentu spavaće sobe može koristiti za dekorativne predmete ili cveće.

Prozori i fasadni staklarnici, koji ispunjavaju ambijente svetlošću, kao i redovno provetravanje prostora od velike su važnosti za enterijere pune pokretačke energije i kreativne produktivnosti.

još iz kategorije