Porcelanski set za čaj
24.01.2014 Dizajn

Porcelanski set za čaj koji će vas oduševiti

Seletti je italijanski editor zanimljivih dizajnerskih predmeta, od nameštaja do posuđa, praktičnih ili dekorativnih stvari. i-Wares je kolekcija zanimljive reinterpretacije klasičnog servisa za čaj.

Šoljice

Ono što se ističe u ovoj seriji jesu ručke, koje dolaze u jakim florescentnim bojama kao što su zelena, narandžasta, plava, roze i žuta. Kolekciju čini čajnik, posuda za šećer i različite vrste šoljica, za espreso, za čaj, za duža topla pića kao što je late ili kapućino.

Porcelanski set za čaj slika2

Čajnik i posuda za šećer dolaze samo za žutom ručkom dok šoljice imaju ručke u pomenutim bojama. One izgledaju odlično i kao set ali i svaka za sebe. Pošto se pakuju u individualne kutije one mogu odličan dizajnerski poklon.

Porcelanski set za čaj slika3

Sa šoljicama možete kupiti i posebne tacnice i kašičice koje onda čine lep komplet. Kolekcija se pravi od teškog porcelana tako da se dobija lep kontrast između delikatnog izgleda porcelanskog rada i prave težine šolje.

Porcelanski set za čaj slika4

Kada podignete šoljicu njena težina će vas iznenaditi čime se dodaje na zabavi ovoj kolekciji.

Izvor: trendir.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije

Pleteno od plute

11.10.2021 Dizajn

Digitalab je postalo poznato ime na međunarodnoj dizajnerskoj sceni zahvaljujući tome što su razvili inovativan metod kojim se pluta pretvara u pre...

pročitaj još