14.02.2019 Dizajn

Pustite mašti na volju i ulepšajte vaš dom tapetama ili fototapetama

Kako bismo vam pomogli da vizualizujete svoj životni prostor : dnevnu , spavaću ili dečju sobu, sastavili smo par neobaveznih ideja za uređenje soba raznih oblika, veličina i stilova. Pre nego što počnete, predlažemo da pogledate ove ideje.


Ogroman izbor dekorativnih fototapeta i tapeta vam dopušta da zaista pustite mašti na volju.
Sve fototapete i tapete vešt majstor može lagano iseći i prilagoditi i aplikaciji na zidove pod kosim kovovima.

Komar fototapeta Vicolo

Topla , sunčana i slikovita mediteranska ulica. Okupana zlatnom svetlošću i obložena bujnom vinovom lozom i cvećem. Velika površina krovnih prozora omogućava da svetlost stigne do svakog ugla sobe.

Komar fototapeta Skyline

Dajte svom domu osećaj urbanog prostora pomoću fototapete Komar Skyline .

Velegradska svetla u sumrak.

decoration bibliotheque murale salon Inspirant Decoration Bibliotheque Murale Salon Beau Deco Etagere Murale Salon

Graham & Brown tapeta Funky Frames
Jedna od najpoznatijih i najprodavanijih Graham & Brown tapeta. Verovatno baš zato što vam omogućava da zaista ispoljite kreativnost , da zalepite omiljene fotografije, razglednice, dečije umetničke radove ili bilo šta što zaista volite u okvire – ramove na tapeti i napravite svoju malu porodičnu galeriju.

Graham & Brown tapeta Eclectic Paintable 93744

Ovaj dizajn zidne tapete sigurno će ostaviti snažan utisak na zidovima vaše sobe zbog njegove snažne vizuelne prisutnosti i teksture. Beli efekat sa teksturom cigle, pogodan za različite prostorije i stilove dizajna. Ova tapeta je iz “Paintable “ kolekcije tapeta – dakle tapeta koje se mogu i obojiti – okrečiti što im može pružiti i dodatnu dimenziju.

Graham & Brown zidni mural Library GB102155

Graham & Brown zidni mural “ Library “ predstavlja moderan stilski koncept klasičnog enterijera.
Jednostavna bela paleta boja i detaljna svetlosna senka. U kombinaciji sa svetlim nameštajem pruža elegantan i otmen utisak.

Komar fototapeta „Vernazza“
Unesite dah Mediterana u svoj dom.
Kada sunce zalazi preko Cinkue Terre ( „Pet zemalja“ – naziv za pet naselja u ligurskom priobalju Italije ) uroni pejzaž u slikovito svetlo, osvetljavajući šarene fasade kuća u Vernazzi.

Sve ove tapete i fototapete kao i ostatak ogromnog asortimana možete pogledati i kupiti na www.roma.rs kao i u svim maloprodajnim objektima Roma company.

još iz kategorije

Pleteno od plute

11.10.2021 Dizajn

Digitalab je postalo poznato ime na međunarodnoj dizajnerskoj sceni zahvaljujući tome što su razvili inovativan metod kojim se pluta pretvara u pre...

pročitaj još