Revolucija u svetu integracija tehnologije i dizajna

by | May 26, 2014
Revolucija

Savršeno dizajniran – prelepo opremljen Bang & Olufsen TV sa LCD ekranom od 23 inča prvi je u svetu koji sadrži i radio.

BeoCenter 6 televizor pruža mogućnost slušanja DAB i FM radija, putem kompaktnog sistema zvučnika koji objedinjuje sve performanse očekivane od Bang & Olufsen televizora. Možete ga postaviti na bilo koje mesto – u ugao prostorije, na zid, tavanicu ili na njegovo postolje – i slika će uvek biti čista i podjednako ”živih” boja.

Opremljen je TFT LCD ekranom sa neverovatno širokim uglom gledanja od 180 stepeni, tako da slika ostaje nepromenjena bez obzira na to iz koje pozicije se gleda.

Ovaj model ima najbolji LCD ekran, pojačan Bang & Olufsen Vision Clear tehnologijom, koja pruža najbolje moguće nivoe kontrasta boja. Dodatna staklena ploča na ekranu omogućava znatno jasniju sliku i gledanje bez senki, čak i na direktnom dnevnom svetlu.

Revolucija slika 1

Genijalan sistem zabave
Dizajniran tako da bude deo modernog doma, BeoCenter 6 pravo je oličenje Bang & Olufsen inovacija. DVI priključak omogućava povezivanje sa personalnim računarom, tako da ga možete koristiti i kao monitor.

Ukoliko u svom domu imate BeoLink sistem, BeoCenter 6 možete povezati sa bilo kojim Bang & Olufsen televizorom u kući i tako obezbediti gledanje DVD-ja ili satelitskog programa u čitavom domu – putem samo jedne konekcije.

Revolucija slika 2

Sa stilom i po vašem ukusu
Ram i aluminijumski poklopac zvučnika dostupni su u nekoliko boja, tako da se mogu uklopiti u skoro svaki enterijer. Možete birati, od diskretne boje aluminijuma, preko crne i tamnosive, do žute, plave ili crvene.

Svim funkcijama možete upravljati putem jednog daljinskog upravljača – Beo4, kojim upravljate i svim drugim Bang & Olufsen uređajima, tako da nema potrebe da koristite različite daljinske upravljače za različite uređaje.

Izuzev upravljanja funkcijama samog televizora, Beo 4 će vam omogućiti okretanje ekrana na motorizovanom postolju, u pravcu i do pozicije koja vama najviše odgovara – obezbeđujući tako optimalan kvalitet slike iz bilo kog ugla gledanja.