16.11.2020 Dizajn

SAJAMSKI POPUSTI DO KRAJA NOVEMBRA

Sajamski popusti do 25% na Atlasovom Sajmu nameštaja produženi su do kraja novembra.

Obzirom da je ove godine sama manifestacija Sajma nameštaja izostala, Atlas je jedan od brendova koji je odlučio da Sajam upriliči usvojim prodajnim salonima. Sajamske popuste do 25% na nove kupovine mogli ste da iskoristite u svim Atlas salonima do 10. novembra, ali na radost svih koji sada uređuju svoje domove akcija produžena i sada se njihovi fantastični modeli mogu poručiti po specijalnim povoljnostima do kraja meseca.

Trenutna pandemija nas je primorala da više vremena provodimo u svojim domovima, te mnogi sada teže stvaranju idealnog kućnog ambijenta. Zato je udobnost enterijera prvi na listi jesenjih trendova. Najudobniji nameštaj za odmaranje i ugaone garniture u divnim neutralnim tonovima su apsolutni „must have“ , a ove jeseni su na najvećem godišnjem sajamskom popustu još samo do kraja ovog meseca.

Pored toga, ovaj renomirani proizvođač nudi prelep izbor komoda, trpezarijskih stolova, klub stolova, kreveta, ali i svega ostalog neophodnog za uređenje savršenog enterijera.

U njihovim salonima na usluzi je i mladi tim arhitekata koji može pomoći pri izboru idealnog komada nameštaja ali i uraditi kompletan projekat uređenja bilo jedne prostorije ili celog stana. Usluga projektovanja enterijera će uskoro biti unapređena i mogućnošću zakazivanja sastanka sa arhitektama na sajtu koji je trenutno u izradi, uz pogodnosti zakazivanja i telefonskog ili online sastanka, kako bi se izbegli zdravstveni rizici za one najpažljivije.

Zato je najtoplija preporuka za ljubitelje luksuznog, udobnog i modernog, ali i funkcionalnog enterijera, da posete ATLAS Sajam nameštaja u ATLAS salonima nameštaja na sledećim adresama:

WEST 65, Novi Beograd, Omladinskih Brigada 86E, 011/630 6114

KAPIJA VRAČARA, Beograd, Južni Bulevar 100, 011/770 4687

SEVOJNO, Užice, Javorska bb, u krugu fabrike 031/ 512 244

www.atlassofas.eu

još iz kategorije