21.12.2018 Dizajn

TABLED na devetom Novosadskom noćnom bazaru

Napolju je izuzetno hladno, a mi smo ovaj vikend rešili da se sakrijemo ispod krova Master centra u Novom Sadu u kojem se, igrom slučaja, održava deveti NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR.

Tamo smo po drugi put, u subotu i nedelju, odnosno 22. i 23. decembra, od 18h i čekamo vas obasjani svetlošću naših Tabled lampi.

Šta su Tabled LED lampe?

Tabled je naša rešenost da svojim originalnim idejama i ručnim radom napravimo jedinstvene LED stone lampe od betona i drveta. Za sada su svetlost ugledala četiri modela, od kojih se tri, na različite načine, mogu međusobno kombinovati.

MODEL EDA je naša najmanja, ali i najdraža lampa. Nema drveno telo već je sijalica direktno povezana sa betonskim postoljem i ono što je čini interesantnijom od drugih lampi jeste unikatni strujni kabel koji je u obliku i tekturi kanapa. Eda je idealan model da obogatite vašu policu ili komodu.

Svaki model lampe će imati mogućnost da se okreće za 360 stepeni po vertikali (telo lampe) i oko 300 stepeni po horizontali (gornji deo lampe) tako da svetlost možete preusmeravati kako god želite.

Dosadašnju kolekciju možete pogledati OVDE ili na Fejsbuk stranici Tabled.rs

Tabled – svetla tačka bazara!
Vidimo se!

još iz kategorije