03.05.2018 Dizajn

TUŠ KABINE – NAJBOLJA REŠENJA

Danas kupatila izgledaju i uređena su tako da poželite da se u njima zadržite što duže. Počevši od raznih dodataka koji ulepšavaju celu prostoriju do kupatilskog nameštaja poput lavaboa, ormarića, pa i wc šolje te tuš kabina.

Foto 037

Za razliku od onih nekadašnjih, današnje tuš kabine su moderne i funkcionalne te poželjnije od same kade

k5

Od sedalica koje se nalaze unutra do masažera za potpuni whirlpool doživljaj, tuš kabine su najbolje rešenje ne samo za kupatila male kvadrature, već i za sve one kojima je kada pomalo dosadila.

PROČITAJTE: Kupatilo sa dodirom prirode

k2

Moderna kupatila napravljena su tako da svaka osoba može da postigne potpuno opuštanje, koje je i više nego potrebno nakon napornog radnog dana. U tome prednjače staklene tuš kabine, savremene i lagane za održavanje. Par poteza sredstvom za čišćenje stakla i sav kamenac te ostala prljavština polako postaje prošlost. Osim što su jednostavne za održavanje, one su kao stvorene za 21. vek i reprezentativan izgled vašeg kupatila.

PROČITAJTE I… Kombinacija kad i tuš kabine

k6

U poslednje vreme izuzetno su popularne hidromasažne tuš kabine s mlaznicama pomoću kojih postižete masažu kao da ste se našli na nekom wellnessu. Osim cevi za masažu, među popularnim modelima su oni sa sedištem.

Ona je kao stvorena za sve one koji ne vole sedenje u kadi, ali opet s druge strane ne žele ni da stoje na nogama sve vreme dok se tuširaju. Njih možete ugraditi i u kupatila manje kvadrature, potrebno je samo izmeriti i odrediti prave dimenzije kako bi se savršeno uklopila.

k9

Pored sedišta i naslona za leđa, pokušajte da nabavite one koje poseduju i uređaj za masažu stopala za potpun doživljaj, a za sve one koji mogu da izdvoje malo više posebno su popularni modeli s pozadinskim i gornjim svetlom te luksuznom policom.

k10

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije