Uživajte u svom domu uz posebne pogodnosti koje nudi kompanija GIR

by | March 25, 2021

Učiniti svoj dom mestom za uživanje nikada nije bilo važnije nego u danima kada nam je ostanak u domu opcija koja skoro da i nema alternativu zbog epidemioloških uslova.

Kako bi vaš dom postao oaza u kojoj ćete provesti najlepše trenutke, kompanija GIR je omogućila 10 odsto popusta na online porudžbine za celu GIR kolekciju i odabrane komade iz Etnicraft kolekcije kao i besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije. Prepoznatljivi komadi nameštaja u visokokvalitetnim materijalima sada mogu postati centralna tačka vašeg doma, pokazati vaš ukus i senzibilitet, a vama omogućiti potpuno uživanje po nižim cenama.

Misija kompanije GIR je da svakoga dana inspiriše, informišući svoje klijente o aktuelnim trendovima u proizvodnji namestaja, industrijskom dizajnu i umetnosti. Na GIR društvenim mrežama možete pronaći zanimljive priče, u kojima možete da uživate dok provodite vreme kod kuće.

Kompanija GIR osnovana je 1993. godine u Kraljevu kao porodična firma za proizvodnju nameštaja od punog drveta i metala, vođena strašću i željom za stvaranjem. Tokom 28 godina GIR je postao potpuno razvijen sistem za proizvodnju i prodaju najfinijeg nameštaja od punog drveta, koji je prisutan širom sveta. Kompanija GIR danas ima više od 750 zaposlenih. Od 2001. započela je međunarodnu saradnju sa belgijskom kompanijom Ethnicraft za koju GIR i danas proizvodi nameštaj.

GIR je brend, proizvođač i maloprodaja. U ponudi GIR multi-brand prodavnice je, pored brendova GIR i Ethnicraft, asortiman brendova od kojih svaki ima svoj jasno istaknut stil koji ga čine prepoznatljivim u odnosu na ostale: MUUTO, MENU, LIGNE ROSET, FERM LIVING, NORMANN Copenhagen, KVADRAT, INNOVATION LIVING, FATBOY, SNURK.

Akcija traje do 17. aprila ili do isteka zaliha.

Sva dodatna pitanja vezana za akciju mozete poslati na [email protected]

Vise informacija na sajtu www.gir.rs

Budite zdravi, jaki i na sigurnom!

#GIRtakescare #staysafe #stayhome